Bitcoin

Busta Rhymes koopt Bitcoin

De Amerikaanse rapper en acteur Busta Rhymes, heeft na het bekijken van de The B Word conferentie Bitcoin gekocht. Busta Rhymes deelde het nieuws met zijn 3,8 miljoen volgers op Twitter en voegde eraan toe dat hij nu naar Ethereum kijkt.

“Na het live bekijken van de Bitcoin conferentie met Jack Dorsey, Elon Musk en Cathie Wood, ben ik verkocht op Bitcoin. Ik ben officieel in het bezit van Bitcoin. Ik ga me hierna in Ethereum verdiepen.”

Busta Rhymes – artiestennaam van Trevor George Smith

Busta Rhymes is officieel een Bitcoin investeerder geworden, echter is het nog onduidelijk hoeveel BTC hij heeft gekocht. De conferentie met Jack Dorsey, Elon Musk en Cathie Wood, werd tijdens de sessie door ten minste 200.000 mensen live bekeken en had één van de hoogste live kijkers op YouTube.

Binance

Tesla gaat waarschijnlijk opnieuw Bitcoin accepteren

Elon Musk, CEO van Tesla en SpaceX, heeft tijdens de conferentie aangegeven dat Tesla opnieuw Bitcoin zal accepteren als het gebruik van hernieuwbare energie in Bitcoin mining 50% bereikt. Musk stond erop dat hij hoopt dat BTC zal slagen, en hernieuwbare energie zal daar een groot deel van uitmaken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN