ETH

Ethereum koers kan in 2022 met meer dan 800% stijgen, zegt analist

De bekende cryptocurrency analist en handelaar Kaleo heeft onlangs in een YouTube video gezegd dat de Ethereum (ETH) koers in de komen 12 maanden flink kan stijgen, ondanks de bearish vooruitzichten op de cryptomarkten. De analist keek terug op de resultaten van Ethereum in 2017, toen de Ethereum koers in een maand tijd van circa $400 tot onder $200 daalde, voordat het naar het hoogste punt van 2018 van $1.440 steeg.

“In 2017, precies een jaar na de halvering, was er een daling van 70% en leek alles dood. Ethereum was in staat om terug te komen en ver boven zijn hoogste punt ooit te stijgen. We zitten rond dezelfde lengte van de periode daarna. Hier (juni 2021), een soortgelijk type daling en bij de support”, aldus Kaleo.

Op basis van de Ethereum grafieken in 2017 suggereert Kaleo dat ETH in de komende 12 maanden een flinke rally kan neerzetten. Hij merkte op dat de Ethereum koers voor augustus 2022 naar nieuwe hoogtes kan stijgen van $18.000. Dit is ten opzichte van de huidige Ethereum koers van $1.900 een stijging van meer dan 800%.

Binance

Hoewel Kaleo bullish op de Ethereum koers, merkte hij op dat hij openstaat om zijn standpunt te her-evalueren als Ethereum onder de HTF support komt, welke op dit moment rond de $1.700 ligt.

Vorige maand zei Kaleo dat Ethereum tegen het einde van 2021 boven de $10.000 zal bewegen. Hij zei toen het volgende in een tweet:

“Mijn voorspellingen voor de tweede helft van 2021:– BTC voert prijsontdekking met 6 cijfers in
– ETH breekt boven $ 10.000
– We zien nog een belangrijk alt-seizoen
– Meer institutionele/overheidsadoptie
– Meer institutionele/overheids-FUD.”

Ook de bekende Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe keek onlangs naar de Ethereum koers. 

Volgens de crypto-analist staat Ethereum op het punt om de cruciale support van $1.741 te doorbreken. Bulls moeten dit niveau vasthouden, anders zal de Ethereum koers volgens van de Poppe naar het hoogste punt van 2018 van circa $1.400 dalen.

“Ethereum heeft weer support na afwijzing voor $ 2.400, een cruciaal gebied”, aldus van de Poppe.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN