Bitcoin

Bitcoin wordt door veel klanten gezien als een activaklasse, aldus senior executive van JPMorgan

De Amerikaanse multinationale investeringsbank JPMorgan Chase & Co, heeft toegegeven dat de vraag naar Bitcoin (BTC) aanzienlijk is gestegen. Mary Callahan Erdoes, senior vermogensbeheerder bij JPMorgan, zei in een recent interview met Bloomberg dat een groot aantal klanten van het bedrijf Bitcoin als een activaklasse beschouwen.

Om zijn klantenbestand te behouden, benadrukte Erdoes dat de bank cryptodiensten zal blijven aanbieden om aan de groeiende vraag te voldoen.

“Veel van onze klanten zeggen: ‘Dat [Bitcoin] is een activaklasse, en ik wil beleggen’, en het is onze taak om hen te helpen hun geld te beleggen waar ze willen investeren”, aldus Erdoes.

Binance

De senior executive gaf verder aan dat de investeringsbank er nog steeds niet over uit is of ze cryptocurrencies als een activaklasse moeten categoriseren, aangezien ze extreem volatiel zijn.

“Het is iets heel persoonlijks. We hebben niet per se Bitcoin als activaklasse en de tijd zal leren of het een waardeopslag is. Maar de volatiliteit die je momenteel in de cryptocurrency-markt ziet, moet zich in de loop van de tijd uitspelen”, aldus Erdoes.

Ook werd er tijdens het interview over de blockchain-technologie gesproken. Volgens Erdoes is blockchain-technologie de basis van grote cryptocurrencies zoals Bitcoin en verandert het alle manieren waarop we digitaal omgaan met de verschillende financiële markten. Cryptocurrencies, voegde ze eraan toe, zijn nieuw.

Bitcoin koersvoorspelling van $146.000

JPMorgan analisten hebben de Bitcoin koers nauwlettend gevolgd en merkten begin dit jaar op dat de Bitcoin koers richting $146.000 kan stijgen. Eind juni zei JPMorgan dat institutionele beleggers de huidige BTC-dip niet kopen, waarbij JPMorgan analisten herhaalden dat Bitcoin op middellange termijn tussen $23.000 en $35.000 zou handelen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN