Bitcoin

Elon Musk en Jack Dorsey gaan vandaag Bitcoin bespreken

Bitcoiners maken zich op voor één van de grootste cryptoconferenties ooit, die later vandaag zal beginnen en wereldwijd live wordt gestreamd. Dit mag gezegd worden, aangezien Jack Dorsey, de CEO van Twitter en Square, een live discussie zal gaan voeren met niemand minder dan Elon Musk, CEO van Tesla en SpaceX.

De conferentie, genaamd The B Word, zal vandaag om 18:00 Nederlandse tijd beginnen. Naast deze twee zakenmagnaten zullen SEC-commissaris Hester Peirce en Ark Invests CEO Cathie Wood, samen met enkele andere opmerkelijke namen uit crypto, ook te gast zijn.

De conferentie is ontworpen in verschillende tracks, of sessies, met de Musk & Jack-versie genaamd “Bitcoin as a Tool for Economic Empowerment”. Deze sessie duurt slechts een uur en wordt om 20:00 uur live gestreamd, waardoor het prime time is in Europa.

Dorsey had Musk uitgedaagd om Bitcoin te bespreken tijdens The B Word-conferentie. Mensen geloven dat de discussie tussen de twee behoorlijk episch zou kunnen worden, gezien beide standpunten van elkaar verschillen over hun opvattingen over BTC.

Binance

Aan de ene kant is het door Dorsey geleide Square Inc van plan om een ​​heel ecosysteem rond BTC te bouwen, terwijl Tesla zijn Bitcoin-betalingsservice slechts enkele weken na de aankondiging stopgezet heeft.

Daarnaast heeft Musk de energie-FUD opnieuw aangewakkerd en beweerde dat een meerderheid van mining-energie niet schoon is. Dit terwijl Dorsey een Bitcoiner-standpunt handhaaft die gelooft dat Proof of Work de sleutel is tot de decentralisatie van Bitcoin.

Dit zou een onderwerp van discussie kunnen zijn in het komende live-evenement, aangezien zowel Dorsey als Cathie Wood eerder de beweringen van Musk hadden verworpen.

Wat Musk in het bijzonder zal zeggen, valt nog te bezien. Tesla wordt geconfronteerd met een potentieel verlies in het tweede kwartaal vanwege hun Bitcoin-holdings, dus er kan een aankondiging aankomen, hoewel niets is bevestigd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN