JPMorgan

JPMorgan Chase & Co. zoekt nieuw blockchain-talent

Ondanks de volatiele markt waarin we momenteel zitten, heeft de grote Amerikaanse investeringsbank JPMorgan Chase & Co. het aantal nieuwe blockchain-vacatures verhoogd door een reeks nieuwe blockchain-gerelateerde openingen te plaatsen.

JPMorgan heeft meerdere posities geopend om zijn wereldwijde inspanningen op het gebied van blockchain-ontwikkeling voort te zetten, waaronder vacatures gericht op blockchain-gerichte softwareontwikkelaars, ingenieurs, marketeers en auditors. Volgens de openstaande posities van het bedrijf op LinkedIn heeft het de afgelopen dagen veel nieuwe blockchain-gerelateerde vacatures gepubliceerd.

Binance

Een aantal van de vacatures zijn specifiek gericht op de op digitale valuta gerichte Onyx-divisie van JPMorgan en op Liink, het eigen op blockchain gebaseerde interbancaire datanetwerk van het bedrijf. Onyx, gelanceerd in oktober vorig jaar, is gericht op de interne stablecoin van JPMorgan Chase, bekend als JPM Coin.

Een van de nieuw geopende posities, een blockchain-platformsoftware-engineer in Jersey City, New Jersey, zoekt experts die gespecialiseerd zijn in blockchain-beveiligingstechnologieën, proof-of-stake-algoritmen en ervaring met grote cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ether (ETH).

De nieuwe vacatures zijn echter niet beperkt tot de VS. Zo zoekt het bedrijf ook blockchain-talent in verschillende filialen van JPMorgan over de hele wereld, waaronder Singapore, India, Hong Kong, het Verenigd Koninkrijk en andere landen. Het bedrijf blijft echter wel het drukst bezig om nieuw talent aan te trekken in zijn thuisland, aangezien het in de afgelopen zeven dagen al meer dan 30 blockchain-gerelateerde vacatures geplaatst heeft voor in de VS.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN