Alibaba NFT

Alibaba’s Taobao Maker Festival presenteert vastgoed-NFT’s

Voor het eerst in zijn zesjarige geschiedenis bevat Alibaba’s Taobao Maker Festival in China enkele vastgoed-NFT’s in zijn assortiment.

De Chinese kunstenaar Heshan Huang werkte samen met Web3Games en NEAR Protocol om honderden virtuele gebouwen te creëren, waaronder 10 luxe eengezinsvilla’s, 300 high-end units en 1.000 ‘parasols’ -parasols – binnen de virtuele Bu Tu Garden Community.

Bu Tu Garden Community maakt deel uit van Huangs volledige NFT-collectie, die hij de ‘Toorich City Series’ noemt. De collectie is gericht op het fictieve personage van Mr Toorich, een vastgoedmagnaat die zich heeft toegelegd op het bouwen van buitengewone woningbouwprojecten voor de armen.

Het zijn de eerste NFT’s die kunstenaar Heshan Huang gemaakt heeft. Hij vertelde Blockcast dat zijn ontwerpen het resultaat waren van nauwgezet veldwerk in zowel dorpen als steden om zijn kenmerkende cyberpunk-achtige esthetiek naar voren te brengen.

Binance

Het is echter niet mogelijk voor de geïnteresseerde kopers om met cryptocurrencies te betalen vanwege het voortdurende hardhandig optreden van China tegen digitale valuta. Huang zei dat klanten naar de Taobao-website moeten gaan en in yuan moeten betalen om een ​​deel van zijn Bu Tu Garden Community te bezitten.

Taobao is een van de grootste e-commerce websites in China, en tevens eigendom van het Chinese retail- en technologiebedrijf Alibaba Group. Het lanceerde In 2016 lanceerde het Taobao Maker Festival om jonge Chinese ondernemers te helpen exposure te krijgen met producten die zo divers zijn als loopbanden voor huisdieren tot transparante hamburgers.

Het Taobao Maker Festival van vorig jaar werd in augustus gehouden. Het nam de vorm aan van een vrachtwagentour door vier steden, waaronder Xi’an en Wuhan. Het festival van dit jaar opende gisteren in Shanghai, waar het tot 25 juli zal duren.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN