Dit zijn de kritieke prijsniveaus voor Bitcoin en Ethereum, aldus Michaël van de Poppe

De veelgevolgde Nederlandse cryptohandelaar Michaël van de Poppe heeft recentelijk op Twitter de kritieke prijsniveaus voor Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) geïdentificeerd.

Hij gaf aan dat de Bitcoin koers blijft consolideren in het lage bereik van $30.000. Hij zei echter dat als de belangrijkste cryptocurrency uit het gebied van $32.500 valt, deze waarschijnlijk zal dalen naar $31.000, wat hij ziet als één van de laatste belemmeringen voor een scherpe daling. Hij tweette het volgende:

“Bitcoin houdt hier nog steeds nauwelijks steun. Als dit verloren gaat, kijk ik naar de laatste hindernis rond $31K voor ondersteuning. Voorlopig consolideert het over het algemeen nog steeds hierboven.”

Aan de andere kant is $34.673 het belangrijkste weerstandspunt dat Bitcoin moet doorbreken om zijn stijging voort te zetten, volgens Van de Poppe. BTC is de afgelopen maand twee keer afgewezen op dat weerstandspunt. Het zal dus afwachten zijn of de koningsmunt het weerstandsniveau de komende tijd wél weet te doorbreken.

Binance

Als we kijken naar de nummer twee cryptocurrency van dit moment, Ethereum, dan is het volgens Van de Poppe zaak om de 0,057 satoshis (sats) vast te houden en de weerstand te doorbreken op 0,063 sats. Als ETH/BTC die moeilijke zone kan doorbreken, ligt het volgende weerstandspunt volgens Van de Poppe op 0,074 sats. Hij tweette het volgende:

Het zijn dus spannende tijden voor zowel BTC als ETH. We zullen de komende dagen moeten afwachten welke kant de munten uiteindelijk kiezen. We hopen echter natuurlijk dat deze keuze omhoog zal zijn.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!