PayPal Bitcoin

PayPal verhoogt zijn aankooplimiet voor cryptocurrencies naar $100.000 per week

De Amerikaanse betaalgigant PayPal heeft aangekondigd dat zijn gebruikers vanaf deze week voor maar liefst $100.000 per week aan cryptocurrencies kunnen kopen via het platform, zonder jaarlijks limiet. Eerder had PayPal zijn wekelijkse aankooplimiet ingesteld op $20.000 per week en $50.000 per jaar. De aankondiging luidde als volgt:

“Als onderdeel van onze inspanningen om aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten te voldoen, zijn we verheugd aan te kondigen dat we onlangs de aankooplimieten van cryptocurrency, voor in aanmerking komende PayPal-klanten in de VS, hebben verhoogd tot $100.000 per week zonder jaarlijkse aankooplimiet.”

Binance

Om dit punt verder aan te pakken, zei Jose Fernandez da Ponte, de vice-president van blockchain, crypto en digitale valuta van het bedrijf dat de “veranderingen onze klanten in staat zullen stellen meer keuze en flexibiliteit te hebben bij het kopen van cryptocurrency op ons platform.”

Het besluit van het bedrijf om zijn cryptolimiet te verhogen, kan echter ook verband houden met de indrukwekkende prestaties van zijn cryptodiensten in het eerste kwartaal van dit jaar. Toen noemde CEO Dan Schulman het een “echt geweldig resultaat”, terwijl hij eraan toevoegde dat de vraag vanuit zijn klanten alle verwachtingen van het bedrijf met betrekking tot zijn crypto-activiteiten overtrof.

Dus met deze nieuwe aankooplimiet kunnen gebruikers nu wekelijks vijf keer meer cryptocurrencies kopen en hebben ze ook toegang tot een oneindige koopkracht van digitale activa naarmate het jaar vordert.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN