Airdrop Flare

ShapeShift voert “grootste airdrop in de geschiedenis” uit

ShapeShift, een populaire cryptocurrency-beurs, voert momenteel een airdrop uit waarmee het tokens en bestuursrechten aan zijn gebruikersbasis zal distribueren. De beurs schreef het volgende in een verklaring:

“Om ons aan te sluiten bij het ethos van gedecentraliseerde finance, zijn [we] begonnen met het ontbinden van onze bedrijfsstructuur en evolueren we naar een cryptoplatform dat eigendom is en wordt beheerd door de gemeenschap.”

ShapeShift beweert dat zijn airdrop de grootste in de geschiedenis is, aangezien FOX-tokens naar meer dan een miljoen adressen zullen worden gedropt. Er zal maar liefst 60% van de tokenvoorraad toegewezen worden aan ShapeShift-gebruikers.

Binance

Er zijn tevens extra tokens toegewezen aan gebruikers van andere DeFi-platforms, waaronder degenen die tokens hebben voor Gitcoin, Uniswap, SushiSwap, Yearn, Aave, Alchemix, 1inch, Curve, Balancer en 0x. KeepKey-portemonneegebruikers komen ook in aanmerking voor de airdrop.

De FOX-airdrop maakt deel uit van de overgang naar DeFi, die de beperkingen weg zal nemen door een gedecentraliseerde beurs te creëren. Daarnaast zal de FOX-token verschillende doelen dienen. Naast het houden van waarde, stelt FOX houders in staat deel te nemen aan beursbeheer, winst te maken uit liquiditeitsmining en te besparen op handelskosten.

Crypto-investeerders kunnen hun portemonnee op deze webpagina koppelen om erachter te komen of ze in aanmerking komen voor ShapeShift’s airdrop.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN