Dolce & Gabbana NFT

Dolce & Gabbana gaat eigen NFT-collectie lanceren

Hoewel de initiële hype omtrent NFT’s alweer wat bekoeld is, blijven grote bedrijven en merken de markt betreden. Zo is bekend geworden dat het bekende luxe modemerk Dolce & Gabbana de lancering heeft aangekondigd van een exclusieve NFT-collectie in samenwerking met UNXD – een digitale marktplaats aangedreven door het Polygon Network.

Binance

De debuut NFT-collectie van het modemerk zal Collezione Genesi of Genesis Collection gaan heten. Dolce & Gabbana zal de collectie eind augustus tonen tijdens de komende shows voor Alta Moda, Alta Sartoria en Alta Goilleria in Venetië. De collectie richt zich volgens de het persbericht op de diepgewortelde artistieke tradities van Venetië.

Het eerste concept in de collectie is geïnspireerd op een droom van ontwerpers Domenico Dolce en Stefano Gabbana, genaamd L’abito dei Sogni, oftewel Jurk uit je dromen. Andere NFT’s in de Collezione Genesi-collectie worden onthuld in de weken vóór de andere shows van het modemerk. Tevens werd duidelijk dat alles exclusief geveild wordt op UNXD.

Dolce & Gabanna’s NFT is niet de eerste in high-end mode die betrokken raakt bij de NFT-markt. Zo hebben verschillende ontwerpers die betrokken zijn bij de Paris Fashion Week een paar NFT’s zullen lanceren. Tevens gaat het gerucht dat het andere luxe modemerk Gucci zich ook bij de NFT-beweging zal voegen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN