Bexplus

Speciaal evenement met altcoins op Bexplus – give-away van $6.000!

De recente cryptomarkt bevindt zich over het algemeen in een periode van aanpassing. Veel altcoins volgen de prijs van Bitcoin en de trend van ups en downs is ongeveer hetzelfde. In dergelijke omstandigheden is het verhandelen van altcoins ook een goede kans, hoewel de prijs ervan niet zo gewaardeerd is als die van Bitcoin kunnen handelaren ook hun winst maken met margehandel.

Sinds kort is het mogelijk om USDT/ETH/LTC/XRP/EOS te storten op Bexplus. Om deze upgrade met de Bexplus gebruikers te vieren, houdt Bexplus een Altcoin-stortingsactiviteit en geeft het $6.000 weg aan zijn gebruikers, in de hoop dat iedereen winst kan maken onder deze bearish omstandigheden.

Duur evenement:

8 juli 2021 – 31 juli 2021 (UTC)

Wat biedt Bexplus:

  1. Alle gebruikers kunnen genieten van een cashback tot $6.000 beloning.
  2. Alle nieuwe gebruikers in juli kunnen bovendien een exclusieve compensatiekaart krijgen.

Activiteit 1: Stort altcoins en geniet van een cashback van maximaal $6.000!

Wie komt hiervoor in aanmerking? Alle gebruikers van Bexplus

Tijdens het evenement ontvangen gebruikers die USDT/ETH/LTC/XRP/EOS storten een cashback van maximaal 10% van de verzamelde stortingen (de cashback wordt berekend in verhouding tot het verzamelde stortingsbedrag tijdens de het evenement).

Deposit Amount (A)Cash Back
100USDT≤ A<1,000USDT4%
1,000USDT≤ A<10,000USDT6%
10,000USDT≤ A<30,000USDT8%
30,000USDT≤ A ≤60,000USDT10%

Activiteit 2: Stort altcoins en ontvang een exclusieve compensatiekaart!

Wie komt hiervoor in aanmerking? Nieuwe gebruikers die zich in juli registreren en het aanvraagformulier indienen.

Nieuwe gebruikers die binnen 72 uur na registratie altcoins (USDT/ETH/LTC/XRP/EOS) storten, kunnen een extra compensatiekaart krijgen om 30% van één orderverlies tijdens de activiteitstijd (8 juli 2021 – 31 juli 2021) te compenseren.

Kijk hier voor gedetailleerde informatie over de Altcoin-stortingsactiviteit.

Over Bexplus

Bexplus is geregistreerd in Saint Vincent en de Grenadines en is een toonaangevend handelsplatform voor cryptoderivaten dat 100x leverage futures-handel biedt op BTC, ETH, LTC, DOGE, XRP, enz. Bexplus wordt vertrouwd door meer dan 800k gebruikers en biedt diensten aan meer dan 200 landen, inclusief de VS, Iran, Japan en Korea.

Features van Bexplus

  • Geen KYC-vereiste, registratie met e-mailverificatie binnen enkele minuten
  • Demo-account met 10 BTC voor handelaren om vertrouwd te raken met hefboomwerking
  • 100% bonus voor elke storting
  • Complete app in de Apple App Store en Google Play
  • Affiliate programma tot 50% commissie beloning
  • 24/7 klantenondersteuning

Meld je nu aan en doe mee aan het Bexplus evenement.

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN