Bitcoin Nieuws

Analist legt uit waarom Ethereum beter zal presteren dan Bitcoin

De veelgevolgde YouTuber en cryptocurrency-handelaar Tyler Swope heeft aangegeven dat Ethereum (ETH) de komende tijd beter zal presteren dan Bitcoin (BTC) zodra de koningsmunt een nieuwe bullish fase ingaat. Hij gaf aan dat naarmate de dominantie van Ethereum groeit en de verhouding tussen de Ethereum koers versus de Bitcoin koers steeds kleiner wordt, hij verwacht dat de op een na grootste cryptocurrency intenser zal stijgen dan zijn rivaal. Hij zei het volgende:

“Ether wint aan ratio en is klaar om extreem bullish te worden. Als Bitcoin enig bullish teken geeft, zal Ether veel meer gaan stijgen, vooral in deze markt.

De YouTuber ging verder met aangeven dat de veerkracht van Ethereum één ​​van de factoren is die in zijn voordeel werken, wat duidelijk werd na het Chinese verbod op mining:

“De hash-snelheid van Ethereum is met ongeveer 20% gedaald ten opzichte van de hoogtepunten in mei, terwijl Bitcoin met meer dan 50% is gedaald. Nu zijn er twee scenario’s waarom dit is gebeurd, en welke van de twee juist is, het is verdomd bullish voor Ethereum versus Bitcoin.

Nummer één scenario – Ethereum-mining is meer wereldwijd verspreid dan Bitcoin.

Of nummer twee – Ethereum-mining wordt niet getroffen zoals Bitcoin in China.

Dus wat er ook aan de hand is, wat er op dit moment ook gebeurt in China met Ether-mining, het ziet er beter uit voor Ethereum.”

Binance

Swope zei verder dat de geplande upgrades van het Ethereum-protocol, zoals de London hard fork, ook in het voordeel van Ethereum werken. Andere factoren die Ethereum helpen, zijn onder meer de verandering in de transactiekosten van Ethereum via de Ethereum Improvement Proposal (EIP) 1559-update en de schaalbaarheidsupgrades. Hij zei hier het volgende over:

“Het ziet er ook veel beter uit voor Ethereum op het gebied van protocolupgrades. Ethereum London is gepland om op 7 juli op het laatste testnet over te gaan. Als dit alles volgens plan verloopt, betekent dit dat we eind juli of begin augustus de lancering van EIP-1559 gaan zien.

Die upgrade van het kernprotocol maakt de markten enthousiast. Maar het is niet de enige upgrade die eraan komt. Er komen [sic] upgrades naar schaalbaarheid en ook naar hoe Ether wordt gestaked.”

Al met al, is het duidelijk dat de analist denkt dat de nummer twee cryptocurrency beter kan presteren dan de nummer één. Hij is echter niet de enige die meer toekomst ziet in Ethereum dan in Bitcoin. Zo plaatsten wij eerder deze maand al een artikel waarin de bankgigant Goldman Sachs aangaf dat zij denken dat Ethereum de nummer één positie over zal nemen van Bitcoin.

De bank gaf dit aan in een notitie naar investeerders. Het merkte op dat Ethereum momenteel het “hoogste reële gebruikspotentieel” heeft en het meest populaire ontwikkelingsplatform is voor smart contract-applicaties.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN