Laatste Bitcoin Nieuws

Square gaat nieuwe hardware portemonnee lanceren

Het digitale betalingsbedrijf Square, van Twitter-CEO Jack Dorsey, heeft aangekondigd dat het een hardware portemonnee gaat bouwen om Bitcoin (BTC) op te slaan, aldus een aankondiging vanuit het team.

Jesse Dorogusker, bestuurslid van Square, kondigde donderdag aan dat het bedrijf een niet-bewarende hardware-portemonnee zou bouwen in een Twitter-uitwisseling met de CEO van het bedrijf, Jack Dorsey:

“We hebben besloten om een ​​hardware wallet en service te bouwen om bitcoin bewaring meer mainstream te maken. We blijven vragen stellen en beantwoorden in het open. De reactie van deze community op onze thread over dit project was geweldig – bemoedigend, genereus, samenwerkend en inspirerend.”

Binance

De beweging komt niet geheel onverwacht, aangezien Dorsey vorige maand al aangaf dat Square overwoog om een ​​hardware portemonnee te maken in een thread van 12 tweets.

Hoewel de concrete details van nieuwe wallet momenteel niet bekend zijn, hebben Dorsey en Dorogusker wel een algemeen plan voor het project geschetst. De portemonnees zullen worden geoptimaliseerd voor mobiel gebruik en ze zullen ook niet-bewarend zijn, wat betekent dat gebruikers volledige controle hebben over hun portemonneesleutels en crypto. Het paar benadrukte ook een “Bitcoin first” -benadering en betrokkenheid van de gemeenschap bij het project via Twitter en GitHub.

Dorsey en cryptocurrencies

Square begon klanten in 2018 toe te staan ​​Bitcoin te kopen en verkopen via zijn Cash App, nadat Dorsey een vocale pleiter voor de technologie werd. In januari van dit jaar hadden meer dan een miljoen gebruikers Bitcoin gekocht via de app. Het bedrijf heeft ook meer dan $220 miljoen aan Bitcoin gekocht en heeft bedrijven geholpen die zich bezighouden met groene Bitcoin-mining.

Het bekendere bedrijf van Dorsey, Twitter, heeft zich onlangs ook beziggehouden met cryptocurrencies. Het social media-platform verspreidde eind juni een set van 140 NFT’s aan gelukkige gebruikers. De Twitter NFT’s werden onmiddellijk een hot eigendom, en er werd al snel een NFT verkocht voor $110.000 na de release.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN