Ethereum koers analyse

Deze zeven altcoins tonen tekenen van leven, volgens Michaël van de Poppe

De populaire Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft recentelijk op Twitter zeven altcoins behandeld die tekenen van leven vertonen na de recente crash van mei.

De analist gaf aan dat hij de prijsactie van Solana (SOL) in de gaten houdt, aangezien het erop lijkt dat de weerstand op $35,00 doorbroken gaat worden of dat het een hoger dieptepunt op $28,00 neer gaat zetten. Hij tweette het volgende:

“Ik wacht op een entry hierop, omdat het momenteel binnen een weerstand aan het handelen is. Niet in de veronderstelling dat het onmiddellijk zal breken, maar zeker op zoek naar een HL (of een hogere weerstand om te flippen voor ondersteuning) om getriggerd te worden voor een positie.”


De volgende altcoin die hij in de gaten houdt is Elrond (EGLD). Volgens Van de Poppe heeft Elrond een bodem bereikt op zijn Bitcoin-paar (EGLD/BTC) en maakt hij zich nu op om zijn onmiddellijke weerstand te testen op 0,0032:

“Ik verwacht dat dit het dieptepunt zal bereiken na een mooie hertest van het wekelijkse orderblok. Het bereik van ongeveer 3200 satoshis is van cruciaal belang, omdat die nieuwe ATH’s blokkeert. Voor entries -> zoeken naar een HL rond 2200 sats, en dan ben ik binnen.”

De derde altcoin die de handelaar behandelde is Icon (ICX). Hij gaf aan dat de munt waarschijnlijk zijn bodem bereikt heeft en dat het op het punt staat om zijn weerstanden opnieuw te testen:

“Is het dieptepunt van Icon bereikt? Kan zijn. Een zware bounce van zijn ondersteuning, waarna het eruit ziet alsof het de weerstanden wil testen. Als we deze weten te flippen, dan zijn het entry triggers. Potentiële voortzetting van 75% mogelijk.”

De vierde altcoin die Michaël op het oog heeft is The Graph (GRT). De handelaar voorspelde dat GRT zich voorbereidt op een sterke stijging, op voorwaarde dat het een bullish hogere lage opstelling genereert:

“Deze lijkt ook het dieptepunt te hebben bereikt, omdat hij een volledige terugkeer maakte naar de niveaus voorafgaand aan de rally. Gunde zichzelf nog een HL en we konden een rally zien van ca. 130%, wat vergelijkbaar is met AXS van de afgelopen dagen.”

De volgende munt die Van de Poppe besloot te analyseren is Chainlink (LINK). Hij gaf aan dat de munt eruit ziet alsof hij klaar is voor een voorzetting en dat 75k sats aan de horizon staat:

Nummer zes op de lijst van de handelaar is de blockchain-schaaloplossing Polygon (MATIC), die volgens Van de Poppe een belangrijk weerstandsgebied moet uitschakelen om het bullish momentum te ontsteken:

“USDT-paar ziet er beter uit dan het BTC-paar, en het zit vast binnen een bereik, net als de meeste markten. Kritieke breker rond de $1,35, terwijl ondersteuning kan worden gevonden tussen $0,90-1,00.”

De laatste altcoin op de radar van de analist is het openbare netwerk voor peer-to-peer betalingen Hedera Hashgraph (HBAR). Van de Poppe verwacht dat HBAR zijn bullish trend zal hervatten zolang het een kritisch ondersteuningsniveau blijft behouden:

“Hoogstwaarschijnlijk het dieptepunt bereikt, net als EGLD. Een hertest van het blok, dat het blok was voorafgaand aan de rally. Sindsdien trending naar beneden, maar als we nog een keer steun vasthouden en/of kritieke weerstand kraken -> zal een nieuwe opwaartse trend beginnen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN