Dogecoin

Analist voorspelt Dogecoin-stijging richting $0,38

De veelgevolgde crypto-analist en -handelaar Scott Melker heeft recentelijk aan zijn bijna 500.000 Twitter-volgers aangegeven dat als Dogecoin (DOGE) zijn onmiddellijke weerstand van $0,26 kan overtreffen, het activum 58% kan stijgen naar $0,38. De handelaar gaf echter aan dat als de bulls een zet willen doen, ze dat snel moeten doen:

“Potentiële bull pennant van de dieptepunten. Richt op ~0,38 als het de dalende blauwe weerstand verbreekt […] Wimpels breken vaak steun en vormen vlaggen. Ook moet hij snel een zet doen, anders wordt de vlag iets te lang.”

Cardano koers heeft ook potentie

Melker ging verder met een korte analyse van Cardano’s grafiek (ADA). Hij merkte op dat de Ethereum-concurrent tekenen van leven vertoont en mogelijk blijft stijgen naar belangrijke weerstandsgebieden op $1,60 en $1,85:

“Het duurde even voordat ik kracht begon te tonen na de uitbraak, maar het lijkt erop dat we blijven pushen. Sleutelniveaus gemarkeerd.”

Ethereum koers kan stijgen tot $3.000

Wat betreft de Ethereum koers zelf, gelooft Melker dat als de koers het niveau van 2.290 van weerstand naar ondersteuning kan omdraaien, ETH terug zou kunnen stijgen tot $3.000:

“De hertest van $2.042 die ik een paar dagen geleden besprak, was succesvol. Clean break en test de dalende blauwe weerstand opnieuw op dezelfde plek. Draai de EQ (middelste punt) van het bereik om en $3.000 is weer in het spel. De stippellijn is voorlopig waar de wedstrijd plaatsvindt.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN