Bitcoin analyse

Bitcoin koers kan binnenkort richting $20.000 dalen, aldus analist

Een bekende cryptocurrency-trader en -analist met ruim 67.500 volgers op Twitter, genaamd Dave the Wave, heeft aangegeven dat hij verwacht dat Bitcoin (BTC) momenteel nog niet sterk genoeg is, aangezien het vastzit tussen $30.000 en $40.000. Volgens de analist zou een neerwaartse doorbraak van dit bereik dan ook in het verschiet liggen. Hij tweette de volgende grafiek:

Hij zei er het volgende bij:

“De prijs blijft er zwak uitzien in deze handelsrange. Het zou me niet verbazen als het in de niet al te verre toekomst naar een ander niveau zou breken. Koop de dip.”

Op basis van zijn grafiek lijkt de koopzone van Dave the Wave rond het niveau van $20.000 te liggen, wat een verdere daling van meer dan 40% betekent ten opzichte van de Bitcoin koers van ongeveer $36.000.

De analist gaf ook aan dat hij denkt dat Bitcoin in de nabije toekomst vast blijft zitten in het brede bereik, voordat het uiteindelijk instort en ergens in het derde kwartaal van dit jaar het niveau van $20.000 bereikt:

De cryptohandelaar maakt zijn analyse gedeeltelijk op basis van het concept van afnemend rendement, of het idee dat elke bull-cyclus minder volatiel wordt dan de vorige en daarom piekt op lagere en lagere niveaus. Op basis van dit concept en de logaritmische groeicurve gaf Dave the Wave aan dat $64.804 de top van de bull run was, en dat BTC-bulls langer dan verwacht zullen moeten wachten voordat er nieuwe all-time highs komen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN