Binance Canada

Binance vraagt Canadese gebruikers uit Ontario om hun accounts te sluiten

‘S werelds grootste cryptocurrency-beurs Binance heeft aangekondigd dat het zijn diensten in Ontario, Canada, zal gaan sluiten, vanwege het feit dat crypto-beurzen in de provincie te maken krijgen met verhoogde regelgevende controle.

In een verklaring gaf de beurs aan dat Ontario, met ingang van zaterdag 26 juni een beperkte regio is geworden. Het vraagt ​​ook gebruikers in de provincie om hun rekeningen vóór het einde van het jaar te sluiten:

“Als onderdeel van onze voortdurende inspanningen op het gebied van naleving, heeft Binance zijn gebruiksvoorwaarden bijgewerkt om te bepalen dat Ontario (Canada) een beperkt rechtsgebied is geworden, met ingang van 26-06-21 om 3:59:59 AM (UTC).

Gebruikers in Ontario wordt geadviseerd om onmiddellijk maatregelen te nemen om alle actieve posities tegen 31 december 2021 te sluiten.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 728x120_SPORT_NL_euro-2020.jpg

Zoals gezegd komt het besluit van Binance op het moment dat de Ontario Securities Commission (OSC) besloten heeft om strengere regelgevende maatregelen op te leggen aan crypto-beurzen om beleggers te beschermen die in Bitcoin (BTC) en andere cryptocurrencies besluiten te investeren.

In maart kondigde de toezichthouder aan dat niet-geregistreerde cryptoplatforms vóór 19 april contact moeten opnemen met de OSC om te bespreken hoe ze kunnen voldoen aan de effectenwetgeving van Ontario. Beurzen die dit niet doen zullen de gevolgen van de regelgeving kunnen ondervinden.

Zo ondernam in mei de OSC al juridische stappen tegen Poloniex. De crypto-beurs wordt nu geconfronteerd met aanklachten voor het verhandelen van effecten zonder registratie, het niet voldoen aan de vereisten voor openbaarmaking van prospectussen en het uitoefenen van activiteiten “in strijd met het algemeen belang”. Dit is duidelijk iets wat Binance wil voorkomen.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN