Ethernity Chain

Ethernity Chain (ERN) gaat live op de Binance Innovation Zone

George Town, Kaaimaneilanden, 22 juni 2021,

Ethernity Chain (ERN) komt naar Binance’s Innovation Zone en zal later vandaag beschikbaar worden op drie handelsparen. Het populaire community-georiënteerde platform met een sterke focus op geauthenticeerde en limited edition NFT’s heeft de laatste tijd veel aandacht gekregen. Deze token-vermelding vergroot de aantrekkingskracht van Eternity Chain nog verder en is een erg positieve ontwikkeling voor het project.

Als platform dat bekend staat om zijn geauthenticeerde non-fungible tokens in beperkte oplage, heeft Ethernity Chain de afgelopen maanden een sterke reputatie opgebouwd. Talloze beroemde individuen, beroemdheden en sportatleten hebben met het team samengewerkt om nieuwe verzamelobjecten op het platform te creëren. Onlangs werkte Ethernity Chain samen met Manny Pacquiao, voetballer Pelé, Phil Ivey, Anderson Silva, Marilyn Monroe en de gebroeders Winklevoss, wat de aantrekkingskracht van NFT’s op dit moment verder illustreert.

Het native ERN-token heeft meerdere doelen binnen het Ethernity Chain-ecosysteem. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt om NFT’s te kopen, om te staken voor beloningen, bestuursrechten door te stemmen op voorstellen en is onderhevig aan periodieke terugkoop door het team via platformwinsten. Door de token op een groot handelsplatform zoals Binance te laten vermelden, kunnen duizenden mensen kennismaken met ERN en het bredere Ethernity Chain-ecosysteem. Nick Rose, CEO Ethernity Chain, zei het volgende over de aankondiging:

“Als de grootste beurs ter wereld besluit jouw bedrijf in dat van hen op te nemen, is dat zeker niet iets om lichtzinnig op te vatten. Dit is een enorm statement dat weerklinkt bij al onze artiesten, liefdadigheidsinstellingen, iconen en natuurlijk de gemeenschap.”

Zoals gezegd heeft Binance bevestigd dat ERN deel gaat uitmaken van zijn Innovation Zone. De Innovation Zone dient als een speciale handelszone waar innovatieve activa met een potentieel hogere volatiliteit worden geïntroduceerd bij de handelaren van Binance. Met dit hogere handelsrisico komt een potentieel hogere beloning.

Geïnteresseerde gebruikers moeten de webpagina van de Innovation Zone doorlopen en een vragenlijst invullen om toegang te krijgen tot ERN en andere vermelde tokens. Er zijn geen handelsbeperkingen voor deze handelsparen. Voor Ethernity Chain zijn de handelsparen ERN/BNB, ERN/BUSD en ERN/USDT. De handel begint vandaag om 06:00 uur UTC.

Over Ethernity Chain

Ethernity is het baanbrekende geverifieerde NFT-project dat geverifieerde kunstwerken veilt met de topartiesten en sterren uit sport, muziek, film, gaming, technologie, geschiedenis en entertainment. Elk van deze digitale kunstwerken wordt weergegeven als een non-fungible token (NFT). De stukken bevatten bekende publieke figuren en een deel van alle fondsen die met het streven worden opgehaald, zal worden gedoneerd aan goede doelen. Ethernity Chain combineert het nut van DeFi en voegt het samen met NFT’s om een ​​exclusieve pijplijn te creëren voor zeldzame, verzamelbare content van opmerkelijke figuren en gevestigde digitale artiesten.

Contact
– Steve D’Agostino
– Steve@ethernity.co

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN