Deze altcoins

Dit is wanneer we een nieuw altcoin seizoen kunnen verwachten, volgens Tyler Swope

Terwijl de Bitcoin koers nog moeite heeft om het $40.000 niveau om te zetten in support, deelde crypto-analist Tyler Swope onlangs in een video met zijn 253.00 abonnees wanneer we volgens hem weer een volgende altcoin seizoen kunnen verwachten. Het lukte de Bitcoin koers zes dagen terug om het $40.000 niveau te doorbreken, echter was dit van korte duur en zijn we inmiddels naar het $35.000 niveau gedaald. Ondanks de koersdaling verwacht Swope dat er zeker weer een nieuw altcoin seizoen aankomt. Volgens hem zal deze sneller komen dan verwacht.

“Er zullen dit jaar meer dan een paar andere altcoin seizoenen zijn, en een grote waarvan ik verwacht dat deze ongeveer halverwege in juli zal plaatsvinden. Er zijn al tekenen dat de markt dit wil”, aldus Swope.

Swope voegde er nog het volgende aan toe:

“Gisteren presteerden de top 100 munten op CoinGecko meer dan 24 uur beter dan BTC, om precies te zijn 78 van de 100. Hoewel ze nu gewoon aan het opwarmen zijn, is het grootste deel van hun winst minder dan 5% en sommige zelfs nog lager. Het is een zeepbel en in juli explodeert hij.”

Bitcoin vormt een Wyckoff patroon

Swope verwijst in zijn video naar een tweet van CryptoSultan21 en is het ermee eens dat Bitcoin een Wyckoff patroon vormt. Dit is een zijwaartse en bereik gebonden periode na een neerwaartse correctie, waar grotere spelers posities proberen op te bouwen. Sultan stelt dat Bitcoin op het punt staat een bullish herstelpatroon te vormen en deze fase te doorbreken.

Bitcoin

“Wyckoff lacht vanuit zijn graf! Bitcoin blijft bewijzen dat de bears ongelijk hebben door dichter bij een bullish omkering te komen. Het doorbreken van alle weerstandsniveaus op de kaart zou een absolute bullish trendomkering en een altseason-explosie bevestigen.

Swope zegt dat de grafiek laat zien dat zodra de Bitcoin koers weer boven de $50.000 uitkomt, het altseason kan terugkeren.

“Vanuit zijn grafiek volgt Bitcoin vrijwel het Wyckoff patroon en zal het teruggaan naar $50.000. Dit zal een bevestiging zijn dat de bull terug is en dat het altseason weer aan is.”

Wil je de volledige video bekijken? Bekijk deze dan hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN