Ethereum koers zal $85.000 bereiken tegen 2025, aldus analist

We hebben door de jaren heen al talloze voorspellingen geplaatst van de Bitcoin koers. We hebben echter weinig voorspellingen voorbij zien komen van de nummer twee cryptocurrency, Ethereum (ETH). Nu is echter een video uitgekomen van de populaire crypto-analist en influencer Ben Armstrong, waarin hij uitlegt waarom hij er vertrouwen in heeft dat de Ethereum koers eind 2021 $25.000 en tegen 2025 $85.000 zal bereiken.

In een video die op 11 juni werd uitgebracht, vertelde de gastheer van het YouTube-kanaal “BitBoy Crypto” zijn 1,1 miljoen abonnees van het kanaal waarom hij zo optimistisch is over Ethereum.

Hij begon zijn video door dieper in te gaan op de prestaties van de Ethereum koers tot nu toe in 2021. Hij zei het volgende:

“Het was dit jaar een geweldige run voor Ethereum. Kijk maar naar de cijfers. ETH is op het moment van deze video nog steeds meer dan 200% gestegen en het is het hele jaar al aan het uitsloven tegenover Bitcoin. Ik denk zelfs dat Ethereum Bitcoin in deze cyclus zal omdraaien.“

Hij ging verder met aangeven dat de bullrun eind juli weer door zou moeten gaan:

“Op basis van alle beschikbare statistieken, gegevens, TA en maanwiskunde, zouden we de bullrun eind juli moeten hervatten. Dat zou betekenen dat Ethereum een ​​aantal dagen een stabiele opwaartse beweging zou zien zonder correcties groter dan gemiddeld 20%.“

Uiteraard ging hij ook in op één van de grooste markten waar Ethereum zich op concentreert, namelijk DeFi:

“Maar de zomer van DeFi (decentralized finance) zal in volle gang zijn, en de London hard fork naar EIP-1559 zou de gastarieven gelijkmaken en het netwerk versnellen. De race om Bitcoin-dominantie zal starten … Met een overvloed aan DeFi-opties gemengd met de NFT-markt die opwarmt, zal Ethereum stijgen in waarde en marktdominantie zoals we nog nooit eerder hebben gezien.”

Hij sloot zijn betoog af met zijn eerder genoemde voorspelling voor de Ethereum koers in de komende 5 jaar:

“Vanwege deze totale overname kan ik zien dat het zeer waarschijnlijk is dat Ethereum tegen 2025 $85.000 per ETH zal bereiken. De eerste stap daartoe is dit jaar natuurlijk $25.000 ETH. Geef dat niet op. Ethereum zal in 2025 niet alleen digitale olie zijn, het zal de blockchainbrandstof van de toekomst zijn.”

Wat denken jullie over de voorspelling van Ben Armstrong? Laat het ons weten op onze socials!

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!