McLaren Tezos

McLaren Racing gaat samenwerken met Tezos

Het bekende Formule 1-, INDYCAR- en esports-team van McLaren Racing heeft aangekondigd dat het Tezos heeft geselecteerd om de officiële blockchain-partner van het team te worden in een nieuwe meerjarige technische samenwerking.

Tezos, een open-source blockchain voor activa en applicaties, is een continu evoluerende blockchain die zichzelf upgrade door efficiënte on-chain governance.

McLaren zal het energie-efficiënte en opwaardeerbare Tezos-netwerk gebruiken om een ​​non-fungible token (NFT) -platform te creëren dat de fan-ervaring centraal zal stellen. Het zal in het specifiek een speciaal platform bouwen dat met zijn illustere race-erfgoed en gerenommeerde line-ups van coureurs een ​​ongeëvenaarde NFT-fanervaring zal bieden.

Tevens gaf het persbericht aan dat duurzaamheid door innovatie voor beide partijen centraal staat en dat het omarmen van schone NFT’s en energiezuinige netwerken zorgt ervoor dat de impact van dit nieuwe medium niet wordt gecompenseerd door een onnodig hoog energieverbruik.

In tegenstelling tot traditionele Proof of Work-blockchains, is het baanbrekende Proof of Stake-mechanisme van Tezos een aanzienlijk energiezuinigere benadering voor het beveiligen van zijn netwerk, waarbij twee miljoen keer minder energie wordt gebruikt dan Proof of Work-netwerken zoals Bitcoin en Ethereum. Hierdoor kan Tezos schoon werken, met een minimaal energieverbruik en een verwaarloosbare ecologische voetafdruk.

Als onderdeel van de samenwerking zal het merk Tezos vertegenwoordigd zijn in de McLaren Formule 1- en Arrow McLaren SP-teams, inclusief op de racepakken van McLaren F1-coureurs Lando Norris en Daniel Riccardo, en AMSP-coureurs Pato O’Ward en Felix Rosenqvist. Lindsey Eckhouse, Director, Licensing, eCommerce and esports, McLaren Racing, zei het volgende hierover:

“De samenwerking tussen Tezos en McLaren Racing om een ​​uniek, op fans gericht NFT-platform te creëren, is een innovatieve stap in een opwindende en zich snel ontwikkelende industrie.”

Ze voegde eraan toe dat de nieuwe samenwerking McLaren in staat stelt een ruimte te betreden waar fans belangrijke onderdelen van het team kunnen bezitten en dat het bedrijf ernaar uitkijkt om het platform met Tezos op maat gemaakte NFT’s te creëren met het Formule 1, INDYCAR en esports-teams.

Ondertussen zei Hubertus Thonhauser, voorzitter, Tezos Foundation, in een verklaring:

“McLaren Racing heeft een van de langste en meest illustere erfenissen in de Formule 1-races, en we zijn verheugd dat ze ervoor hebben gekozen om het naar de Tezos-blockchain te brengen via hun NFT-fanbetrokkenheidsplatform.”

Hij voegde eraan toe:

“Het concept van blockchain evolueert en wordt sneller, veiliger en efficiënter. Dit vereist een blockchain die dit snelle tempo van innovatie kan bijhouden. Omdat merken overal op nieuwe manieren proberen met hun fans in contact te komen, blijft Tezos, de originele en snelst evoluerende blockchain, in de voorhoede van innovatie en biedt het real-world oplossingen in een bloeiend en snelgroeiend ecosysteem.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN