Analyse

Deze twee cryptocurrencies tarten de zwaartekracht, aldus analist

De bekende cryptocurrency-analist Elliot Wainman heeft in een recente video aangegeven dat hij twee cryptocurrencies, die een sterke opleving hebben gemaakt na de marktbrede ineenstorting in mei, nauwlettend in de gaten houdt.

Hij trapte zijn video af door aan te geven dat hij naar de bekende ‘Ethereum-killer’ Solana (SOL) kijkt, nadat het smart contract-platform met meer dan 100% steeg vanaf zijn dieptepunt van $19,11. Hij zei het volgende:

“Sindsdien zijn er alleen maar hogere dieptepunten en hogere hoogtepunten geweest, en het probeert opnieuw door deze weerstand heen te breken die het hier (15 mei) creërde rond $42. Nogmaals, een echt bullish grafiek. Je kunt hier zien dat deze hoogwaardige L1’s (laag één) hier echt de zwaartekracht tarten en zich beter gedragen dan deze andere alts in het ecosysteem.”

Een andere altcoin die tekenen van kracht vertoont, is Kusama (KSM), een sandbox voor Polkadot (DOT) -projecten. Volgens Wainman zijn de aankomende parachain-veilingen van Kusama zeer goed voor de tokenomics van KSM. Hij gaf het volgende aan:

“De andere die bij die beschrijving past, is Kusama. Kijk naar deze Kusama-grafiek. Het is absoluut ongelooflijk bullish, zelfs na deze schokkende daling. Nogmaals, een daling van ongeveer 30% ten opzichte van zijn hoogtepunten. Beide grafieken gaan in een fantastische richting, en het laat je zien dat de projecten met echt sterke fundamenten hier anders gaan presteren.

Kusama heeft natuurlijk hun komende parachain-veilingen deze maand, wat een van de beste ontwikkelingen voor de tokenomics is die je zou kunnen hebben. In wezen, jarenlang, enorme hoeveelheden van het aanbod worden opgesloten.”

Op het moment van schrijven handelt KSM op $380,50, een stijging van meer dan 75% ten opzichte van het dieptepunt van $216,85.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN