Ripple nieuws

XRP en vier andere cryptocurrencies kunnen binnenkort flink stijgen, aldus Santiment

Het bekende crypto-analysebedrijf Santiment heeft onlangs op Twitter aangegeven dat het misschien een goed moment is om XRP en vier andere large-cap cryptocurrencies te kopen, aangezien ze een bullish signaal afgeven.

Het bedrijf begon met aangeven dat cryptohandelaren momenteel bearish zijn op XRP, Ethereum (ETH), Cardano (ADA) en Polkadot (DOT) na de recente uitverkoop op de altcoin-markt:

“Met de aanhoudende neergang van de altcoin, is het sentiment ten aanzien van topcaps zoals ETH, XRP, ADA en DOT allemaal negatief geworden. Historisch gezien is de angst van de menigte het moment om meer activa te kopen.”

Santiment-analisten zeiden vervolgens dat ze het sociale sentiment meten door een machine learning-model te gebruiken dat een grote dataset van meer dan een miljoen tweets bijhoudt. Het gaf aan dat de sociale statistiek er goed uitziet voor de munten, maar dat is niet het enige bullish teken:

“Bitcoin en Ethereum zien hun respectieve aanbodratio op beurzen lager worden sinds de eerste cryptomarktbrede dump drie weken geleden plaatsvond. Handelaren kunnen worden aangemoedigd dat dit wijst op een kleinere kans op verdere grote uitverkoop.”

De analisten gingen verder met aangeven dat Chainlink (LINK)-investeerders ook reden hebben om optimistisch te zijn, ondanks de recente prijscrash.

Santiment gaf aan dat het 30-daagse gemiddelde handelaar-rendement-statistiek van LINK een niveau heeft bereikt dat eerder sterke rebounds signaleerde:

“Chainlink-houders hebben de prijs zien dalen van $52,20 naar $25,27 (een daling van -51,6% ten opzichte van het hoogste punt van vorige maand). Echter, de vorige keren dat het rendement van LINK-traders zo laag was in een periode van 30 dagen, volgden er grote bounces.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN