Chainlink koers

Ethereum, Cardano en Polkadot kunnen flink gaan stijgen, aldus analisten

De welbekende Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft in recente tweets aangegeven dat Ethereum (ETH) en Cardano (ADA) op één signaal wachten voordat ze een flinke stijging door zullen gaan maken op hun BTC-paar.

Michaël gaf aan dat beide munten flink kunnen gaan stijgen, zodra de Bitcoin koers zijn bodem heeft gevonden. Hij gaf zelfs aan dat de twee grote smart contract-platformen dit jaar nog naar nieuwe hoogtepunten zullen schieten. Hij tweette het volgende:

“Toch doen altcoins tegen BTC het prima. Gewoon consolideren. ETH en ADA kloppen op de deuren van de jaarlijkse hoogtepunten en staan ​​te popelen om door te breken. Ik denk dat ze dat wel zullen doen zodra Bitcoin de bodem heeft bereikt.”

Volgens Van de Poppe probeert ADA/BTC zich te richten op een nieuw jaarlijks hoogtepunt ergens in het gebied van 0,000062, wat een potentiële winst van 34,7% zou betekenen ten opzichte van de huidige prijs van 0,000046:

“Cardano maakt het niet uit en is klaar voor nieuwe jaarlijkse hoogtepunten op het Bitcoin-paar.”

En Polkadot dan?

Als we het hebben over Ethereum en Cardano, moeten we het uiteraard ook hebben over Polkadot (DOT). Hoewel Michaël van de Poppe hier geen visie over vrijgegeven heeft, heeft de bekende cryptocurrency-influencer Lark Davis wel zijn voorspelling vrijgegeven over de munt.

In een nieuwe video vertelde Davis namelijk zijn 388.000 YouTube-abonnees dat aankomende ontwikkelingen op de Polkadot blockchain zullen resulteren in een grote ontwaking voor DOT, zijn sandbox Kusama (KSM) en andere tokens op het ecosysteem.

Volgens Davis zal een bullishe ontwikkeling voor het smart contract-platform de uitrol van parachains omvatten – een vorm van een blockchain die applicatiespecifiek is en kan communiceren met de bovenliggende keten en andere parachains. Hij zei het volgende:

“De grote superster van de komende cryptozomer… het Polkadot-ecosysteem. We zijn eindelijk in het stadium met Polkadot waar parachains worden gelanceerd, zeer binnenkort naar Kusama komen, wat betekent dat het Polkadot-ecosysteem op het punt staat live te gaan. Polkadot, Kusama en Polkadot gebaseerde tokens staan ​​volgens mij op het punt een grote opleving te krijgen.”

Kusama (KSM) is een openbaar netwerk waar ontwikkelaars kunnen experimenteren, voordat zij live gaan op de ‘moeder keten’. Hiermee kunnen nieuwe blockchains worden getest en verfijnd voordat ze op Polkadot worden gelanceerd.

Davis benadrukt dat, naarmate de lancering van Kusama’s eerste parachain-veiling nadert, use cases zoals gedecentraliseerde finance (DeFi) en non-fungible tokens (NFT’s) zullen ontstaan ​​en uiteindelijk zullen gedijen op Polkadot.

“Dit is een heel belangrijk moment voor het hele Polkadot-ecosysteem, omdat dit betekent dat een symbolische economie eindelijk tot leven kan komen op Polkadot. Omdat elke parachain in wezen een applicatie of zelfs zijn eigen blockchain is bovenop Kusama of Polkadot, hebben ze hun eigen functies en brengen ze al deze unieke innovatie.

Dit is waar we onze gedecentraliseerde finance dingen beginnen te krijgen. Dit is waar we onze NFT’s, onze gaming… al deze andere applicaties die via het Polkadot-netwerk zullen binnenkomen, beginnen te krijgen. Dus ze lanceren eerst op Kusama en komen later naar Polkadot wanneer parachains live gaan op de grote broer-keten, wat natuurlijk Polkadot is.”

Hebben jullie één van deze bovenstaande munten in jullie portfolio? Zo ja, welke en waarom? Laat het ons weten op onze socials!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN