Flare Nieuws

Flare haalt $11,3 miljoen op om “de waarde te ontketenen” van betalingsketens

Londen, Verenigd Koninkrijk, 8 juni 2021,

Flare, ‘s werelds eerste Turing-complete Federated Byzantine Agreement (FBA)-netwerk, heeft investeringen aangetrokken van verschillende hoogwaardige durfkapitaalfondsen.

Het project heeft in zijn laatste financieringsronde in totaal $11,3 miljoen opgehaald, geleid door Kenetic Capital met investeringen van bedrijven als Digital Currency Group, Coinfund, LD Capital, cFund, Wave Financial, Borderless Capital en Backend Capital.

Aanvullende financiering kwam van particuliere investeerders Vinny Lingham, Do Kwan en Litecoin-oprichter Charlie Lee, evenals van Newform Capital, Genesis Capital, ZB Group, MXC en DeFi Capital. Hugo Philion, CEO van Flare, zei het volgende:

“De vandaag aangekondigde investering toont een geloof in het potentieel van Flare om de waarde te ontketenen en de gemeenschap te ontgrendelen in ketens die geen native smart contracts hebben.”

Hij ging verder met:

“Het doel van Flare is om extra nut te brengen in alle ketens en ecosystemen die ermee geïntegreerd zijn. De investering brengt belangrijke deelnemers in de investeringsgemeenschap in het Flare-ecosysteem, samen met grote beurzen, market makers, blockchain-oprichters en ondernemers die belang hebben bij het stimuleren van betekenisvolle ontwikkelingen en deelname aan Flare. We zijn dankbaar voor de steun van alle investeerders bij het helpen realiseren van het Flare Network.”

Jehan Chu, Managing Partner van Kenetic, zei het volgende:

“Het unieke protocol van Flare zal een vloedgolf van waarde en betrokkenheid ontketenen bij enkele van ‘s werelds grootste cryptomarktkapitalisaties en actieve gemeenschappen. Door smart contract-functionaliteit te bieden aan betalingstokens zoals Doge, XRP, LTC en anderen, kunnen gebruikers eindelijk hun activa activeren via DeFi, NFT’s en een universum van hulpprogramma’s. We zijn verheugd om op deze reis te zijn en Flare te ondersteunen terwijl ze het crypto-ecosysteem een ​​boost geven”

Flare maakt extra nut voor tokens mogelijk via zijn smart contracts, waarbij het native FLR-token fungeert als onderpand voor de betrouwbare uitgifte van activa van betalingsketens die geen smart contracts hebben. In eerste instantie zal Flare zich richten op XRP, XLM, Litecoin en Dogecoin.

Verschillende DeFi-, NFT-, gereguleerde privacy-, multiversum- en gamingprojecten hebben al aangekondigd dat ze zullen worden gelanceerd op Flare, waarvan het oracle-systeem momenteel ten minste 16 dataproviders bevat.

Een deel van Flare’s token, Spark (FLR), wordt gedistribueerd naar XRP-houders die XRP op 12 december 2020 hadden. Meer dan 100 wereldwijde exchanges namen deel aan de Flare Token-distributie en de meerderheid van die exchanges stemde er ook mee in om de token te vermelden. Verdere tokendistributie vindt automatisch plaats via een dagelijkse distributie aan deelnemers die vertrouwenloze uitgegeven activa op Flare houden, die afkomstig zijn van de geïntegreerde onderliggende ketens.

David Garcia, CEO en Managing Partner van Borderless Capital, reageerde als volgt:

“We zijn verheugd om Flare en hun toewijding te ondersteunen om EVM-functies naar blockchains te brengen die ze niet hebben. We zullen zo snel mogelijk een bestuursvoorstel indienen om het Algorand-netwerk en zijn native assets met Flare te integreren. Er is een ongelooflijke ontgrendelde waardekans door de interoperabiliteit van alle andere niet-smart contract blockchains, zoals LTC, DOGE, XLM of XRP. We kijken ernaar uit om samen te werken met het Flare-team en alle Borderless Capital-portfoliobedrijven.”

Over Flare

Flare is een schaalbaar, sterk gedecentraliseerd smart contract-platform dat op de Ethereum Virtual Machine draait en gebruikmaakt van op Federated Byzantijnse Overeenkomst gebaseerde consensus.

Met de native token Spark (FLR) van het platform kan Flare de enorme waarde en community ontketenen die wordt gecreëerd door bestaande tokens die momenteel geen native smart contracts hebben. Flare integreert in eerste instantie Doge, Litecoin, XRP en XLM. Elk ander token kan worden geïntegreerd door stemmen op gemeenschapsbestuur.

Flare is uniek omdat het zijn netwerkstructuur ontleent aan zijn onderliggende geïntegreerde netwerken, waarbij gebruik wordt gemaakt van de decentralisatie en beveiliging van de onderliggende netwerken.

Het ontwikkelingsteam van Flare bestaat uit experts uit de wereld van elektronische engineering, gedistribueerde systemen, kwantumcomputing, wiskunde, informatica, kwantitatieve financiën en risicobeheer.

Contact:

info@marketacross.com

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN