Dogecoin

Duits Tesla taxibedrijf accepteert nu Dogecoin betalingen

Tesla Taxi Aschaffenburg, een Duits taxibedrijf dat alleen Tesla-auto’s heeft, maakte onlangs bekendgemaakt dat klanten nu met Dogecoin (DOGE) kunnen betalen voor een autorit. Het is het eerste Duitse taxibedrijf dat cryptocurrencies gebruikt voor betalingen.

Het Duitse taxibedrijf maakte het nieuws bekend via een bericht in de subreddit van Dogecoin. Op het moment van schrijven had de post 85 procent upvotes en meer dan 450 reacties ontvangen.

Het taxibedrijf merkte verder op dat klanten die met Doge willen betalen een digitale activaportemonnee dienen te hebben geïnstalleerd. Naast Doge accepteert het Tesla taxibedrijf ook andere cryptocurrencies waaronder Bitcoin en Ethereum. Het taxibedrijf heeft Dogecoin betalingen toegevoegd vanwege de hype die er laatste tijd is rondom de meme-cryptocurrency.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Binance-GIF.gif

Dogecoin als betaalmiddel is slechts een marketingstunt

Stefan Muller, de eigenaar van het bedrijf, zei dat de beslissing om van Doge een betaalmiddel te maken slechts een marketingidee was. Het Reddit bericht begon echter trending te worden, waardoor steeds meer mensen daadwerkelijk Dogecoin wilden gebruiken voor hun autoritten.

Het taxibedrijf beschikt over een Model S en Model 3 en biedt een breed scala aan diensten in de regio, van dagelijkse ritten tot catering voor speciale evenementen. De adoptie van cryptocurrencies maakt Tesla Taxi Aschaffenburg een nog interessantere en innovatievere taxiservice. Muller zegt altijd open te staan ​​voor nieuwe ideeën en technologieën.

Geïnspireerd door Elon Musk

Muller vertelde dat het idee om DOGE te accepteren afkomstig is van zijn zoon, omdat hij ook enthousiast is over de munt en er wat geld in heeft geïnvesteerd. Zijn zoon beweert echter geïnspireerd te zijn door Elon Musk, die een enorme fan is van Dogecoin en ook wel de “Dogecoin father” wordt genoemd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN