ArbiSmart

Hoe je jouw crypto kunt vermenigvuldigen, zelfs tijdens een bearmarkt?

Als je tegenwoordig crypto bezit, kun je je kwetsbaar voelen, aangezien de markt het afgelopen jaar uitzonderlijke volatiliteit heeft ervaren. We stegen naar een recordhoogte en crashten vervolgens met meer dan 40%. De algemeen aanvaarde wijsheid is altijd geweest dat als je de hoge opbrengsten van de cryptomarkten wilt, je het verhoogde risiconiveau moet tolereren.

Eén munt, RBIS, het native token van het ArbiSmart-platform, presenteert echter een nieuwe weg vooruit, waardoor je enorme winsten kunt maken, zelfs midden in een cryptomarktcrash. Laten we, om te zien hoe, het ArbiSmart-project in meer detail analyseren en analyseren:

Crypto-handel met bijna nul risico

Het ArbiSmart platform voert geautomatiseerde crypto-arbitrage uit. Dit is een beleggingsstrategie met een uitzonderlijk laag risico, omdat het, in plaats van winst te maken uit de volatiliteit van de cryptomarkt, profiteert van tijdelijke prijsinefficiënties. Dit zijn korte intervallen, soms van slechts enkele minuten, waarin een cryptocurrency beschikbaar is op twee of meer beurzen, tegen verschillende prijzen tegelijk.

Het machine learning-algoritme van ArbiSmart volgt honderden munten op 35 beurzen, 24/7, om deze prijsinefficiënties te identificeren en te exploiteren. Het koopt de munt op de beurs waar de prijs het laagst is en verkoopt deze vervolgens automatisch op de beurs waar de prijs het hoogst is om winst te maken op de spread voordat de kans sluit en de inefficiëntie zichzelf oplost.

Een bron van het recente succes van RBIS, in een tijd waarin andere munten zijn gezonken, is dat of het nu een bull- of bearmarkt is, prijsinefficiënties net zo regelmatig zullen blijven voorkomen als altijd. De consistentie van crypto-arbitragemogelijkheden, in welke richting Bitcoin ook beweegt, heeft het ArbiSmart-platform aantrekkelijk gemaakt voor investeerders die zich willen indekken tegen een marktcrash.

Zodra je jezelf hebt aangemeld en een storting hebt gedaan in fiat of crypto, is jouw deel klaar en neemt het platform het over, waarbij jouw geld wordt omgezet in RBIS voor gebruik in crypto-arbitrage. De winst kan oplopen tot 45% per jaar en een rendementstabel laat vooraf precies zien hoeveel je maandelijks en jaarlijks zult verdienen op basis van de omvang van jouw investering.

Als je begin 2019 bij ArbiSmart bent gekomen, toen het token werd geïntroduceerd, heb je niet alleen grote passieve winsten behaald met crypto-arbitrage, met samengestelde rente, maar heb je ook verdiend met de stijgende prijs van RBIS, die in de laatste twee jaar meer dan verviervoudigd is in waarde!

Waarom 2021 het jaar van RBIS is

Analisten hebben voorspeld dat RBIS tegen het einde van 2021 tot twintig keer de huidige waarde zal stijgen, en er zijn een aantal factoren die het token op het goede spoor zetten voor zo’n substantiële prijsstijging.

Om te beginnen is ArbiSmart bezig met het implementeren van een grote hoeveelheid aan upgrades voor zijn servers en infrastructuur, ontworpen om de snelheid en functionaliteit van het platform te verhogen. Het heeft ook een aantal nieuwe hulpprogramma’s gepland voor lancering in Q3 en Q4, waaronder een rentedragende portemonnee die een breed scala aan zowel fiat- als cryptocurrencies ondersteunt.

Een andere reden voor de rooskleurige voorspelling is dat ArbiSmart in 2020 met 150% is gegroeid en sindsdien een gestaag opwaarts traject heeft afgelegd, waarbij 2021 al een snelle klim in klantacquisitie doormaakte. Aangezien de hoeveelheid RBIS die ooit kan worden gecreëerd, beperkt is tot 45 miljoen, zal naarmate de vraag stijgt, het aanbod blijven dalen, waardoor de prijs stijgt.

Bovendien zal in het vierde kwartaal van 2021 RBIS worden vermeld. Zodra het token verhandelbaar is op crypto-exchanges, moet iedereen die het ArbiSmart-platform wil gebruiken RBIS kopen. Tokenhouders hebben echter geen reden om te verkopen. Ze zullen genieten van lange termijn opbrengsten van crypto-arbitrage en de stijgende waarde van het RBIS-token, dus HODLing zal de slimme keuze zijn.

Ontwikkeling op de lange termijn is van cruciaal belang, en het moet worden opgemerkt dat ArbiSmart ook een groot aantal extra door de EU gelicentieerde en gereguleerde hulpprogramma’s heeft die in de eerste helft van 2022 zullen worden gelanceerd. Deze omvatten een app die compatibel is met zowel iOS als Android, een cryptovaluta creditcard en een Yield Farming-programma. Het is dan ook geen verrassing dat RBIS tegen 2023 naar verwachting met 4.000% in waarde zal stijgen!

Analisten hebben hoge verwachtingen van het RBIS-token en tot nu toe lijkt het de hype waar te maken, waarbij de ontwikkelaars de juiste stappen nemen om duurzame groei te garanderen. Als een project dat zelfs in een dalende markt winst kan maken, ziet de toekomst er veelbelovend uit.

Het lijkt erop dat het token slechts enkele maanden verwijderd is van een toppresteerder, dus als je een vroege RBIS-adoptie wilt worden, Wordt dan nu lid van ArbiSmart.

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het gesponsord artikel.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN