YouTuber onthult twee interessante airdrops

Het is natuurlijk altijd fijn om gratis munten te krijgen via zogeheten airdrops. Nu heeft de bekende crypto-handelaar Tyler Swope een YouTube-video uitgebracht met daarin de meest interessante geplande airdrops.

Als eerst merkte de YouTuber op dat het gedecentraliseerde financieringsproject (DeFi) Sommelier Finance, dat het proces van liquiditeitsverstrekking op de nieuwste versie van gedecentraliseerde beurs Uniswap (UNI) vereenvoudigt, binnenkort een native token zou kunnen vrijgeven. Hoewel dit geen airdrop is, raadde hij toch aan om deze in de gaten te houden:

“Dus ik weet zeker dat je jezelf afvraagt, een token voor Sommelier? Nog niet. Ze brengen eerst hun product uit, hun applicatie, en ze zijn van plan om de token later te lanceren. SOMM, het komt eraan, alleen nog geen officiële datum! Zeker eentje om in de gaten te houden.”

Op het gebied van airdrops onthulde Swope dat gebruikers van vier op Ethereum gebaseerde optieprotocollen de native token van DeFi-protocol Ribbon Finance (RBN) kunnen claimen. Hij zei het volgende:

“In totaal werd vier miljoen RBN verdeeld tussen gebruikers van bestaande optieprotocollen op Ethereum – Hegic, Opyn, Charm en Primitive.”

De YouTuber voegde eraan toe dat houders van het native token van DeFi-netwerk Centrifuge (CFG) begunstigden zullen zijn van de Altair (AIR) airdrop, wat op zijn beurt weer een platform voor activatokenisatie is:

“En als je naar beneden scrolt naar de genesis-tokendistributie … je kunt zien dat 61% van de AIR-tokens voor de parachain wordt gedropt naar CFG-houders. Met één CFG krijg je één AIR.”

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!