Deze altcoins

Deze cryptocurrencies maken zich op voor een stijging, aldus Michaël van de Poppe

De bekende Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft in een recente video een reeks altcoins in de schijnwerpers gezet waarvan hij denkt dat ze klaar zijn om flink te kunnen stijgen.

Hij begon zijn lijst met bekende cryptocurrencies die zich concentreren op de gedecentraliseerde finance (DeFi) -markt, zoals het leenprotocol Aave (AAVE), yield farming platform yearn.finance (YFI) en yield aggregator DFI.money (YFII). Hij gaf aan dat deze altcoins klaar lijken te zijn om flinke stijgingen door te maken, na de recente crash van eind mei. Hij zei het volgende:

“De hele DeFi-sector is nog steeds klaar om een ​​zeer grote doorbraak naar boven te maken. En niet alleen YFI, niet alleen YFII, ook AAVE ziet er nog steeds erg sterk uit.”

De crypto-analist merkte vervolgens op dat AAVE niet onder het belangrijkste ondersteuningsniveau op de AAVE/BTC-grafiek is gekomen op 0,00825 satoshis (sats). Daarnaast is de koers boven de kritische 100-daagse en 200-daagse voortschrijdende gemiddelden (MA) gebleven, waardoor het er nog steeds sterk uit ziet.

Van de Poppe voegde er aan toe dat naast de DeFi-sector ook gedecentraliseerde oracle-netwerken, zoals Chainlink (LINK) en Band Protocol (BAND), zich lijken op te maken voor een opwaartse beweging:

“De hele DeFi-sector is waar je naar zou kunnen kijken voor je momentum, maar ook, en ik herhaal deze nog steeds, de oracle-sectie.”

Ondanks de recente marktcrash merkt Van de Poppe op dat Chainlink al weer kracht toont in zijn Bitcoin-paar (LINK/BTC). Hij gaf dan ook aan dat de Chainlink koers, als Bitcoin stabiel blijft en geen grote bewegingen naar beneden maakt, een stap omhoog kan maken:

“Hoe meer mensen zich kalm voelen over Bitcoin wanneer het omhoog begint te gaan, hoe gemakkelijker ze weer naar altcoins zullen gaan. En met Chainlink zie je dat het Bitcoin-paar al terug is op pre-crash-niveaus. Wat zien we op Chainlink tegen Bitcoin? We kunnen zien dat we momenteel de MA van 100 dagen en 200 dagen als ondersteuning hebben, waardoor voortzetting waarschijnlijk is, aangezien we alleen maar hogere toppen en hogere dieptepunten maken.”

In het geval van Band Protocol voorspelt Van de Poppe dat de cryptocurrency op dezelfde manier kan stijgen, zodra het de weerstand overwint rond het 0,0004 sats-niveau op de BAND/BTC-grafiek:

“Met BAND zie je dat we nog een doorbraak moeten maken boven deze weerstandszone. Als we dat doen en het omdraaien, kunnen we een soortgelijke beweging gaan maken.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN