Deze munt is 400% gestegen, terwijl de rest van crypto crasht

Tot nu toe was 2021 een uitzonderlijk volatiel jaar voor de cryptomarkten, met BTC-prijzen die de $60.000 overschreden en vervolgens kelderden naar een dieptepunt van $30.000. Alleen al in mei leed Bitcoin een verlies van 37%. Tussen de tweets van Elon Musk, bezorgdheid over het milieu en Chinese regelgeving heeft de huidige crypto-bearmarkt geleid tot verwoestende verliezen voor investeerders in alle soorten digitale activa.

Een bepaalde munt, RBIS, heeft echter niet alleen stand gehouden, maar is gedurende deze hele periode zelfs in waarde gestegen, waarbij analisten voorspellen dat de munt tegen het einde van 2021 twintig keer zijn huidige waarde zal bereiken en met maar liefst 4.000% zal stijgen tegen 2023.

Dus hoe is RBIS in staat om de storm te weerstaan? Het antwoord hierop ligt in het token-hulpprogramma en de projectontwikkelingen die het momentum van de munt aandrijven.

Laag risico, op AI gebaseerde crypto-investeringen

RBIS is het native token van ArbiSmart, een door de EU gereguleerd crypto-arbitrageplatform.

ArbiSmart

Crypto-arbitrage is een vorm van beleggen die geld verdient met prijsinefficiënties. Dit zijn korte intervallen waarin een munt tegelijkertijd beschikbaar is op verschillende beurzen tegen verschillende prijzen. Deze tijdelijke inefficiënties, vaak veroorzaakt door verschillen in handelsvolume tussen beurzen, kunnen slechts enkele minuten duren voordat ze zichzelf oplossen.

Tijdens deze kans koopt het machine learning-algoritme van ArbiSmart automatisch de cryptocurrency op de beurs waar de prijs het laagst is en verkoopt deze vervolgens onmiddellijk op de beurs waar de prijs het hoogst is om winst te genereren.

ArbiSmart is verbonden met 35 beurzen, die 24/7 scant, op zoek naar prijsinefficiënties om op honderden munten tegelijk te exploiteren. Zodra u geld heeft gestort, worden ze automatisch omgewisseld in RBIS voor gebruik in crypto-arbitrage. Daarna gaat u verder met uw dag terwijl het platform het overneemt om u een passief rendement van maximaal 45% per jaar te verdienen.

Een van de redenen waarom RBIS niet negatief is beïnvloed door de recente crash, is dat, ongeacht wat er met de markten gebeurt, crypto-arbitragemogelijkheden zich met dezelfde regelmaat zullen blijven voordoen, waardoor consistente winsten worden gegenereerd. Als gevolg hiervan heeft ArbiSmart een toename gezien in de acceptatie door beleggers die het gebruiken om zich in te dekken tegen een bearmarkt, waardoor de prijs van het token is gestegen.

Gegarandeerde maandelijkse en jaarlijkse winst

Als het op betrouwbaarheid aankomt, heeft het in de EU gelicentieerde en gereguleerde platform van ArbiSmart een reputatie opgebouwd vanwege het voldoen aan zijn rendementsgaranties.

ArbiSmart

In tegenstelling tot crypto-daghandel, die wordt gekenmerkt door snelle schommelingen in fortuin en uitzonderlijke onvoorspelbaarheid, kan met het ArbiSmart-platform uw rendement van tevoren worden berekend. De rendementen variëren van 10,8% tot 45% per jaar, en een winsttabel geeft precies weer hoeveel u maandelijks en jaarlijks kunt verdienen, afhankelijk van de grootte van uw investering.

Naast crypto-arbitragewinsten, ontvangt u ook samengestelde rente en vermogenswinsten uit de stijgende waarde van RBIS. Het token is al in waarde verviervoudigd sinds de introductie in 2019 en zal naar verwachting in 2023 met 4.000% stijgen.

Belangrijke mijlpalen voor 2021

Het jaar 2021 wordt om een aantal redenen een keerpunt voor het RBIS-token.

ArbiSmart

Ten eerste groeide ArbiSmart in 2020 met 150% en sindsdien heeft het een gestage, voortdurende stijging van de klantenwerving ervaren. Verdere groei wordt verwacht in het derde en vierde kwartaal van 2021, aangezien de ontwikkelaars een voet aan de grond zetten met platformupgrades en nieuwe hulpprogramma’s voor het RBIS-token, waaronder een rentedragende portemonnee en een crypto-creditcard.

De totale hoeveelheid RBIS die ooit kan worden gecreëerd, is beperkt tot 450 miljoen en naarmate de populariteit van het platform stijgt, zal het aanbod afnemen. Het RBIS-token wordt nu genoteerd, wat de prijs nog verder zal opdrijven. Zodra het verhandelbaar is op de beurzen, in het laatste kwartaal van 2021, moet iedereen die het ArbiSmart-platform wil gebruiken, RBIS kopen op een beurs.

Houd er rekening mee dat RBIS-houders weinig prikkels zullen hebben om hun tokens te verkopen, wanneer ze op lange termijn winst maken uit crypto-arbitrage en uit de stijgende waarde van RBIS. RBIS biedt een unieke kans. In een onzekere markt kunt u uw BTC en ETH namens u aan het werk zetten en geld verdienen met bijna geen risico, met een altcoin die volgens analisten op het punt staat te exploderen.

Wil je niets missen? Investeer hier.

Disclaimer: Dit is een gesponsord artikel. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het gesponsord artikel.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!