Ethereum koers analyse

Deze 5 altcoins kunnen deze maand nog flink stijgen, volgens Lark Davis

De bekende cryptocurrency-analist Lark Davis heeft in een nieuwe YouTube video vijf cryptocurrencies besproken waarvan hij denkt dat ze deze maand flink kunnen stijgen.

Volg CryptoBenelux nu ook op YouTube!

De eerste altcoin op het lijstje van Lark Davis is Layer 2 schaaloplossing voor Ethereum, Polygon (MATIC). Het ultieme doel van Polygon is een multichain systeem creëren dat in eerste instantie de huidige problemen van het Ethereum netwerk aanpakt. Davis gaf aan dat Polygon de laatste correctie van de cryptomarkt redelijk goed heeft doorstaan in vergelijking met andere cryptocurrencies.

“Holy cow polygon is de afgelopen maanden gewoon aan het brullen geweest. Ik denk dat de stijging voor Polygon nog niet voorbij is. Op dit moment kijk je naar een situatie waarin MATIC nog steeds naar $10 kan stijgen, wat duidelijk nog een grote stijging is vanaf het huidige punt”, aldus Lark Davis.

Davis gaf verder aan dat Polygon zojuist Binance Smart Chain voorbij is gegaan in termen van dagelijkse transacties. Ook zei hij dat gedecentraliseerde financiële (DeFi) platforms hun weg vinden naar Polygon.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Binance-GIF.gif

De tweede altcoin op de lijst van Davis is het gedecentraliseerde video streaming platform Theta Network (THETA), dat zich goed herstelt na de enorme marktdip. Theta wil blockchain-technologie naar videostreaming brengen om zo hoge kwaliteit video’s mogelijk te maken voor iedereen. Want hoewel wij het ondertussen al gewend zijn om bijna overal videobeelden van HD, 4K of zelfs 8K-video te kunnen bekijken, tot op onze smartphones toe, is dat nog helemaal niet zo in andere delen van de wereld. Davis zei:

“We hebben een aantal hele grote katalysatoren voor het Theta Network in de maand juni. De eerste is de ThetaDrop Marketplace die in juni komt. De ThetaDrop-marktplaats is een non-fungible token (NFT) -marktplaats die naar het Theta Network komt en kan worden geïntegreerd met zijn verschillende producten.”

Hij voegde er nog het volgende aan toe:

NFT’s zijn een enorme vooruitgang in digitaal eigendom, dus Theta die een marktplaats voor NFT’s op de markt brengt, is groot nieuws en mogelijk een katalysator voor hoge prijzen.”

Daarnaast nadert Theta 3.0 het mainnet en zijn er staking mogelijkheden met Theta Fuel (TFUEL). TFUEL is het operationele token van het Theta Network.

De derde altcoin die Davis in de gaten houdt is Ethereum concurrent Cardano (ADA), die zijn langverwachte smart contractfunctionaliteit begint te testen. Cardano is een blockchain project van de derde generatie.

“We wachten al jaren op smart contracts. Het is gek geweest… Beter laat dan nooit, maar de introductie van smart contracts op Cardano – dat zal een grote katalysator zijn voor deze blockchain. Ik denk dat in de aanloop naar de lancering van die smart contracts, de prijs zal blijven stijgen naarmate mensen steeds enthousiaster worden over de lancering van Cardano’s volledige ecosysteem”, aldus Lark Davis.

Davis sloot zijn lijstje af met twee tokens die binnenkort zullen worden gelanceerd. De eerste is het derivatenhandelsprotocol Vega. Het gedecentraliseerde derivatennetwerk is een enorme markt, waarvan de meerderheid waarschijnlijk op een gedecentraliseerde manier op de blockchain zal bestaan, voegt Davis eraan toe.

De tweede token die Davis in de gaten houdt, is Formation, een cross-chain risk smart farming protocol. Gebruikers kunnen met het protocol geld inzetten om beloningen te verdienen in de oorspronkelijke Formation-valuta. Formation spreidt iemands kapitaal uit om crypto-houders het hoogste rendement te laten verdienen over verschillende blockchains.

Bekijk de video van Lark Davis hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN