Dogecoin

Dogecoin marktkapitalisatie kan onder $1 miljard dalen, zegt Barry Silbert

Dogecoin (DOGE) is een van de cryptomunten die in de afgelopen maanden veel in het nieuws voorbij is gekomen en bekendstaat om zijn parabolische stijging dit jaar. De meme-cryptocurrency is een van de meest winstgevende activa aller tijden geworden in zijn 7-jarige levensduur. De marktkapitalisatie van DOGE klom op 6 mei zelfs boven $90 miljard en beweegt op het moment van schrijven rond de $42 miljard.

Barry Silbert, oprichter van de Digital Currency Group, heeft onlangs iets opvallends gezegd. Hij beweerde op 30 mei dat Dogecoin geen 37 miljard dollar waard is. In plaats daarvan heeft hij gezegd dat het minder dan $1 miljard zou moeten zijn. Hij voegde er verder aan toe dat DOGE zeker niet zal verdwijnen vanwege zijn gepassioneerde gemeenschap.

Barry Silbert zei:

Dogecoin

“Ik ben echt enthousiast om te zien wat DOGE in de loop van de tijd kan worden. Het gaat zeker niet weg en heeft een van de meest gepassioneerde gemeenschappen, maar het is geen $37 miljard waard. Sorry.”

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Binance-GIF.gif

Barry Silbert ging short op Dogecoin

Eerder deze maand zei Silbert dat zijn bedrijf short is gegaan op Dogecoin, omdat hij voorspelde dat de Dogecoin koers zou dalen. Tot nu toe is het een slimme zet geweest die zijn vruchten afwerpt. Sinds de bekendmaking is DOGE met 54% gedaald ten opzichte van de dollar.

Beroemdheden bouwen aan een use-case voor DOGE

Zowel Elon Musk als Mark Cuban hebben al eerder gesproken over het idee om Dogecoin te gebruiken als een betalingsoptie. Cuban begon zelfs al eerder dit jaar met het accepteren van de memecoin bij NBA-team Dallas Mavericks en Elon Musk heeft onlangs laten doorschemeren dat zijn bedrijf Tesla wellicht Dogecoin zou kunnen gaan accepteren als betalingsmethode. Ook heeft Musk bekendgemaakt dat hij samenwerkt met Dogecoin-ontwikkelaars om DOGE sneller te maken voor gewone betalingen.

Zoals we weten heeft Musk Dogecoin verschillende keren publiekelijk gepromoot, maar het is echter nooit echt duidelijk geworden waar zijn liefde voor de meme-cryptocurrency vandaan komt. De in Zuid-Afrika geboren miljardair vertelt openlijk waarom hij van Dogecoin houdt.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN