XRP koers

XRP koers kan binnenkort flink gaan stijgen door short squeeze, aldus analist

De bekende crypto-analist, Credible Crypto, is van mening dat de XRP koers en de Bitcoin koers onverwachte stijgingen kunnen doormaken, te midden van de aanhoudende correctie in bredere cryptomarkten.

In een nieuwe tweet vertelde hij zijn 209.000 volgers dat hij verwacht dat XRP een enorme stijging door zal maken, terwijl momenteel het algemene sentiment in de crypto-markt bearish is. Hij tweette het volgende:

“Ik bedoel, ik weet niet wat ik nog meer moet zeggen, maar dit ziet er rijp uit voor een short squeeze lol.”

Een shortsqueeze treedt op wanneer de meeste handelaren die hebben gewed dat een actief zal dalen door short te gaan, uit hun posities worden gedwongen door een abrupte prijsstijging. Het fenomeen dwingt short sellers om het actief te kopen om grotere verliezen te voorkomen, waardoor de prijs weer verder stijgt.

De grafiek van Credible Crypto laat zien dat het aantal shorts op XRP een recordhoogte hebben bereikt op cryptocurrency-beurs Bitfinex, terwijl het boven een belangrijk ondersteuningsniveau zweeft, wat impliceert dat er een short squeeze aan kan komen. Dit is echter uiteraard geen garantie dat dit uiteindelijk ook gaat gebeuren.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Binance-GIF.gif

Wat de Bitcoin koers betreft, gelooft de handelaar dat de nummer één cryptocurrency zal uitbarsten en veel handelaren in ongeloof zal achterlaten. Hij zei het volgende hierover:

“Ik weet dat de structuur daar aan de onderkant bear flag-ish uitziet, maar ik zie ook een voltooide 5-3-5 (ABC) aan de onderkant, wat zou impliceren dat de bodem behaald is. Zou niet verbaasd als we deze ‘bear flag’ naar boven uitbreken.”

Volgens Credible Crypto is de meest recente marktcrash de vierde golf van de cyclus van vijf golven (volgens de Elliot Wave-theorie), wat suggereert dat de Bitcoin koers mogelijk een nieuwe all-time high van $150.000 kan bereiken:

“Weet je nog hoe je je voelde tijdens de ‘Covid-crash’ in maart toen BTC zakte naar $3.000? Als je je nu op dezelfde manier voelt, is dat omdat je dat ook zou moeten. In een cyclus van vijf golven zijn er typisch twee BELANGRIJKE correcties: golven twee en vier. Maart [2020] was de eerste. Dit is het laatste. Beide gaan vooraf aan nieuwe ATH’s.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN