Bitcoin

Bitcoin koers dit jaar nog op weg naar $220.000, volgens Max Keiser

Eerder deze maand daalde de Bitcoin koers met meer dan 45% vanaf het $58.000 niveau. Hierdoor bereikte Bitcoin op 19 mei een laagste punt van $30.000. Echter laat de wereldbekende Bitcoin-bull Max Keiser zich niet afschrikken door de recente crash van de cryptomarkt.

Max Keiser heeft in een nieuw interview met The Wolf of All Streets gezegd, dat het massaal bijdrukken van fiatgeld en nieuwe tekenen van inflatie, ervoor zal zorgen dat bedrijven dit jaar steeds meer BTC zullen kopen. Volgens Keiser zal dit in de komende maanden gebeuren en zullen deze aankopen voor het begin van 2022 zorgen voor een Bitcoin koersstijging van 500%.

“Als het Amerikaanse bedrijfsleven echt geen ruimte meer heeft om te ontsnappen aan de Bitcoin-realiteit, moeten ze de stap zetten. Ik denk dat het in 2021 gaat gebeuren. Mijn koersdoel voor 2021 is nog steeds 220.000 dollar per Bitcoin. Het is een agressief koersdoel, maar het is gebaseerd op het feit dat de Amerikaanse dollar in ernstige problemen komt”, aldus Keiser.

Ook Robert Breedlove, CEO van crypto-adviesbureau Parallax Digital, voorspelt een enorme uitbreiding van het aanbod van Amerikaanse dollars in de komende tien jaar. Hij denkt dat dit één van de hoofdredenen is waardoor de Bitcoin koers in de komende 10 jaar in de miljoenen zal stijgen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Binance-GIF.gif

Steeds meer bedrijfsinvesteringen door MicroStrategy

Keiser merkte verder op dat MicroStrategy’s Bitcoin aankopen ervoor heeft gezorgd dat steeds meer bedrijven in Bitcoin gingen investeren. Volgens Keiser was dit het ultieme kantelpunt en heeft het andere bedrijven aan het denken gezet.

‘Hij heeft de handschoen opgeworpen. En dus moet nu elke CFO en elke CEO en elk bestuurslid van elk beursgenoteerd bedrijf dat ter harte nemen”, zei Keiser.

Ook benadrukte Keiser de uitspraken van de bekende miljardair Paul Tudor Jones, die aangaf dat BTC een digitale vorm van goud is. Volgens Paul Tudor Jones is Bitcoin waarschijnlijk het snelste paard in de race in een tijdperk van inflatie, die hij ziet als gevolg van het bijdrukken van geld door de centrale bank. Keiser Zei:

“Instellingen die beseffen dat inflatie in feite niet van voorbijgaande aard is. Het is seculier. Het is structureel. Het is hier voor de lange termijn. En als je jezelf niet beschermt, word je weggevaagd. En zoals Paul Tudor Jones zei over Bitcoin, het is het snelste paard in de race, als hij het bijvoorbeeld met goud vergelijkt. Dus je krijgt deze golf – een tsunami van contant geld – komt terug in Bitcoin.”

Bekijk het interview hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN