dotmoovs

dotmoovs presenteert Luís Figo en Ricardo Quaresma als merkambassadeurs

Tallinn, Estland, 25 mei 2021,

dotmoovs, een onlangs opgerichte startup die een crypto-enabled grassroots-sportcompetitie-app aanbiedt, heeft steun gekregen van Luís Figo en Ricardo Quaresma, beide gerenommeerde (ex) professionele voetballers, als merkambassadeurs.

De twee zullen de startup helpen hun app op de markt te brengen onder hun trouwe fanbase, door sportliefhebbers kennis te laten maken met de wereld van cryptocurrencies en NFT’s via een unieke online competitie-app. De dotmoovs-app stelt gebruikers in staat om direct deel te nemen aan competities met andere leeftijdsgenoten, bijvoorbeeld door hun vaardigheden te laten zien met freestyle-trucs. Een op AI gebaseerde engine zal vervolgens de beste deelnemer bepalen en deze belonen met MOOV-tokens of NFT’s.

Gezien de aanvankelijke focus van dotmoovs op voetbal, met Football Freestyle als de eerste sport van het platform, zocht het team contact met voormalige voetbalspelers voor feedback en ondersteuning. Luís Figo werd de eerste bekende speler die dotmoovs steunde, nadat hij via wederzijdse kennissen van het platform had gehoord.

Luís Figo is een voormalig Portugees profvoetballer, die wordt beschouwd als een van de beste van zijn generatie, die in de jaren 2000 het hoogtepunt van zijn carrière bereikte. Hij won FIFA 2001 Wereldspeler van het jaar en 2000 Ballon d’Or, en was de eerste ‘galáctico’, een selecte lijst van dure en wereldberoemde voetbalsupersterren van de club Real Madrid.

Na tegen het einde van het decennium met pensioen te zijn gegaan, richtte Figo de Luis Figo Foundation op, een organisatie die een reeks projecten promoot en ontwikkelt die, op verschillende manieren, de gebieden sport, onderwijs, gezondheid en sociale actie bestrijken.

In navolging van Figo reikte dotmoovs ook uit en overtuigde Ricardo Quaresma, een actieve speler die bekend staat om zijn rollen in voetbalclubs als Barcelona, ​​Inter, Milaan, FC Porto en Beşiktaş. Quaresma staat bekend om zijn vele trucs, zoals de rabona en trivela, waardoor hij enorm populair is onder fans.

Ricardo Martins Costa, Head of Growth bij dotmoovs, zei het volgende over de aankondigingen:

“Sinds we Football Freestyle lanceren als de eerste sport van het platform, was het duidelijk dat we minstens één voetballegende bij ons moesten hebben. Figo was de originele Galactico, de eerste echt wereldberoemde voetbalsuperster van onze generatie, dus we moesten hem het project presenteren. Slechts een paar weken later vlogen we naar Madrid om hem te ontmoeten en wat opnamesessies te doen.”

Luís Figo reageerde ook met het volgende:

“Tijdens de Covid-pandemie in 2020 zijn voetbalfans over de hele wereld gedwongen om nieuwe manieren te ontdekken om hun favoriete sport te beoefenen. Hoewel, gelukkig, het ergste nu voorbij is, geloof ik dat nieuwe manieren om digitale sport te combineren met fysieke sport hun plaats zullen innemen, samen met het goede ouderwetse spel op het voetbalveld.”

Over dotmoovs

dotmoovs is de eerste cryptomobiele wereldwijde competitieve omgeving. Het platform stelt gebruikers in staat om te concurreren met anderen over de hele wereld door hun vaardigheden, ambitie en smartphone in te brengen. De op AI gebaseerde videoscheidsrechter van dotmoov beoordeelt hun prestaties in realtime. Aangedreven door blockchain-technologie, zal sportcompetitie eerlijke uitdagingen en toegang tot unieke digitale activa mogelijk maken.

Website | Twitter | Telegram | Telegram Announcements

Contact

  • Ricardo Martins Costa
  • ricardo@dotmoovs.com

Disclaimer: Dit is een betaald persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het persbericht.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN