Ripple

Ripple opgenomen in de Disruptor 50-lijst van CNBC

Het bekende blockchain-bedrijf Ripple is opgenomen in CNBC’s Disruptor 50 als de #38 van meest succesvolle bedrijven dit jaar. Het gaf aan dat Ripple voornamelijk opgenomen is vanwege zijn innovatieve benadering van grenzeloze betalingstechnologie en doordat het één van de grootste cryptobedrijven ter wereld is geworden.

Tevens heeft het nieuwsplatform de opmerking “making waves in crypto regulation” toegevoegd aan de vermelding, wat zoveel betekent als dat het een disruptor is op het gebied van crypto-regulering.

De Disruptor 50 van CNBC van is een jaarlijkse lijst van particuliere bedrijven die bloeien vanwege hun innovatieve benaderingen in hun bedrijfsmodellen en branches. Sommige van de beursgenoteerde bedrijven zijn onder meer unicorns (particuliere bedrijven die de 1 miljard dollar hebben overtroffen.

CNBC omschrijft Ripple als volgt:

“Na een paar moeilijke jaren voor digitale valuta’s, is de crypto-manie terug, met Bitcoin en andere tokens die naar nieuwe hoogten stijgen, in ieder geval voordat de volatiliteit, die beleggers van crypto verwachten, deze maand terugkeerde. Toch is een bredere acceptatie van cryptocurrencies een zegen geweest voor het in San Francisco gevestigde Ripple, een fintech-bedrijf dat vooral bekend staat om een ​​cryptocurrency genaamd XRP. Het RippleNet-platform maakt gebruik van blockchain-technologie om geld over de grenzen te sturen voor banken en andere financiële instellingen – denk aan een kruising tussen blockchain en SWIFT.”

Zoals gezegd is Ripple de nummer 38 op de lijst. Het cryptobedrijf breidt zich uit, zelfs tijdens zijn felle juridische strijd tegen de Amerikaanse SEC. Ripple is zelfs nog steeds van plan om na de rechtszaak beursgenoteerd te worden. Tevens is de betalingsverwerker onlangs een samenwerking aangegaan met de Nationale Bank van Egypte (NBE).

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN