Vice-president Marketing Ripple

GameStop gaat wellicht nieuw NFT-project lanceren

De inmiddels welbekende Amerikaanse gamingretailer GameStop is naar verluidt nog steeds bezig met het inhuren van nieuwe werknemers voor zijn non-fungible token (NFT) -project. Zo staat er een nieuwe vacature op de website, waarin het bedrijf aangeeft dat het op zoek is naar Ethereum-ontwikkelaars, nadat het bedrijf vorige maand ook al bekendmaakte dat het op zoek was naar een effectenanalist met crypto- en NFT-ervaring.

“We verwelkomen uitzonderlijke ingenieurs (solidity, react, python), ontwikkelaars, gamers, marketeers en gemeenschapsleiders”, aldus de website.

Hoewel het momenteel onduidelijk is wat het NFT-project zal zijn, bevat de landingspagina een link naar een Ethereum smart contract genaamd “Gamestop” met de “Gamestop (GME)” -ticker.

Er is verder te zien dat het contract zowel de ERC-20 (“gewone” tokens) van Ethereum als de ERC-721 (non-fungible tokens) ondersteunt. Het contract werd op 25 mei ter verificatie voorgelegd aan Etherscan.

Het contract van GameStop heeft tot nu toe twee NFT’s ontvangen: een kaart van blockchain-game Gods Unchained en een “CryptoKitty” van het gelijknamige NFT-platform. De transactiegeschiedenis toont ook 40 inkomende ETH-transacties van verschillende adressen. Deze slaagden echter allemaal niet vanwege onvoldoende gas.

Interessant is tevens dat de bestemmingspagina een verborgen ‘easter egg’ bevat in de vorm van een kleine witte pixel in de rechterbovenhoek. Wanneer bezoekers op de stip klikken, wordt er een “eindeloze renner” -game geopend met wat lijkt op een zwarte kat die een bananenpak en een rode vlinderdas draagt.

Om meer punten te scoren, moeten spelers over verschillende obstakels springen, zoals rotsen, satellietschotels en gigantische vliegende kwallen. Het is echter onduidelijk of de game iets te maken heeft met de NFT-ambities van GameStop.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN