Bitcoin

Bitcoin zit nog niet in een bearmarkt, volgens Willy Woo

De bekende on-chain-analist Willy Woo heeft onlangs zijn visie op de Bitcoin (BTC) koers gedeeld, terwijl Bitcoin worstelt om het $40.000 niveau te heroveren. Hij deelde zijn mening in de podcast “What Bitcoin Did”. In de podcast gaf Willy Woo aan dat Bitcoin nog niet helemaal in een bearmarkt zit, ondanks het feit dat de koningsmunt in de afgelopen twee weken van $58.000 tot $30.000 is gedaald.

Bitcoin daalt vanwege twee aankondigingen

De eerste prijsdaling begon toen Tesla CEO Elon Musk bekendmaakte dat Tesla geen Bitcoin meer zal accepteren als betaling voor zijn auto’s. Vervolgens daalde de Bitcoin koers verder na de aankondigingen van drie Chinese banken die een verklaring afgaven waarin het crypto-verbod van de centrale bank uit 2017 werd herhaald.

Naast Willy Woo is ook de host van CNBC Fast Money Brian Kelly optimistisch over de toekomst van BTC. Brian Kelly gaf aan dat hij in deze bearish tijden een koper is en dat de redenen om in Bitcoin te investeren intact gebleven zijn.

Correctie is gezond voor de markt

De correctie die Bitcoin onlangs heeft gehad zou volgens Willy Woo zelfs gezond zijn voor de markt. Hij zei het volgende tijdens de podcast:

“Dit is geen manische fase en dan het begin van de bearmarkt. Dit is slechts het midden van de bullmarkt, dus we hebben hier veel goedkope munten op de markt. Ik denk dat het even zal duren om te herstellen. Het zal even duren om opnieuw te accumuleren. Ik denk dat dit uiteindelijk een goede zaak is.

Willy Woo bevestigde dat de recentelijke Bitcoin koersdaling zijn koersdoel heeft beïnvloedt, echter is het nog te vroeg om te bepalen hoe veerkrachtig Bitcoin zal zijn te midden van de uitverkoop.

“Nou, het model dat ik gebruik voor de markttop is gebaseerd op het prijstraject, en het heeft de stijging naar de top voor dat model vertraagd. Het is gebaseerd op wat er in de volgende kwartalen van de bullmarkt gebeurt, maar het gaat boven de $100.000, daar ben ik zeker van. We zouden heel snel moeten stijgen om $300.000 te bereiken. Ik wil zien wat er de komende weken gebeurt.”

Verder bracht de on-chain-analist enkele Bitcoin bewegingen onder de aandacht die wellicht bullish kunnen zijn voor de cryptomarkt. Dit kan betekenen dat Bitcoin zich aan het herstellen is. Willy Woo zei:

“Het is echt te vroeg voor mij om een ​​beeld te krijgen van hoe dit herstelt. Het is aan het herstellen. We zagen immense pieken en uitstromen vanuit beurzen terwijl we onder de $40.000 daalden, ik ben erg optimistisch over de uitstroom van exchanges .”

Wil je de volledige podcast zien? Bekijk deze dan hieronder!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN