Cryptobubbel

Vitalik Buterin zegt dat we momenteel in een cryptobubbel zitten

De recentelijke cryptocurrency-crash heeft velen slachtoffers gemaakt, maar weinig investeerders hebben zoveel verloren als de mede-oprichter van Ethereum, Vitalik Buterin. Zo werd duidelijk dat de publieke portemonnee van Buterin vóór de crash nog geschat werd op $1,1 miljard. Deze daalde tijdens de crash echter snel met ruim $230 miljoen, naar een bedrag van $870 miljoen.

De markten herstelden zich toen de zwakke handen uit de markt waren geschud, maar de prijzen zijn nog steeds niet op het niveau van vóór de crash. Voeg daar nog een gevoel van extreme angst aan toe, en velen vragen zich af of de bullmarkt nu ten einde is gekomen.

De mede-oprichter van Ethereum deelde echter ook zijn visie op de markt. Hoewel hij gelooft dat crypto “geen speelgoed meer is” en het eerder een belangrijk deel van de nieuwe wereld is geworden, denkt hij nog steeds dat markten vastzitten in een cryptobubbel:

“[Over of we in een bubbel zitten] zou ik ‘ja’ zeggen. Maar nogmaals, dat komt natuurlijk niet met een voorspelling van wanneer de bubbel zal eindigen, want dat is notoir moeilijk te voorspellen. Het kan al geëindigd zijn, maar het kan ook pas over een aantal maanden eindigen.”

ProBit

Aan de andere kant deelde de bekende on-chain analist Willy Woo ook zijn mening over dit feit. Hij gaf vol vertrouwen aan dat dit niet het einde van de bullmarkt is. Woo zei dat er veel activiteit is op het Bitcoin-netwerk, in vergelijking met de prijs. Hij voegde eraan toe dat de crash van een zeer organisch niveau was, wat betekent dat hij niet gelooft dat dit het neerwaartse deel is van een laatste blow-off-top:

“We zijn gedaald van een niveau dat zeer organisch was, geen speculatieve premie. Op de 2017 top waren we bijvoorbeeld 3,8% hoger dan de organische waardering. Dit is precies het midden van de bullmarkt, derivaten afwikkelen. We hebben hier dus veel goedkope munten op de markt. Ik denk dat het even zal duren om te herstellen.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN