Dogecoin koers

Elon Musk is een ultieme Dogecoin houder

De bekende miljardair Elon Musk staat bekend om veel dingen, maar onlangs kwam hij in het nieuws vanwege zijn betrokkenheid bij cryptocurrencies. Zijn tweets hebben de afgelopen tijd een merkbare impact gehad op de prijzen van cryptocurrencies, voornamelijk op de Bitcoin koers en Dogecoin koers.

Zo heeft hij zich verschillende keren uitgelaten over de nummer één cryptocurrency. In het verleden was het veelal positief, echter heeft hij de laatste week zijn toon veranderd. Zo gaf hij aan dat Bitcoin milieuvervuilend is en noemde hij het zelfs “zwaar gecentraliseerd”, wat hem veel kritiek opleverde van de cryptogemeenschap.

De Tesla CEO is echter een groot voorstander van de bekende meme-cryptocurrency Dogecoin. Elon Musk heeft Dogecoin tientallen keren benoemd in zijn tweets en hij heeft zelfs de meme-cryptocurrency op nationale televisie benoemd tijdens zijn SNL-optreden.

Dat Elon een fan is van Dogecoin is dus geen geheim. Hij gaf gisteren in een tweet zelfs aan dat hij nooit zijn Dogecoins zou verkopen en dat hij de “ultieme hodler” was. Hij zei het volgende:

Eerder op donderdag tweette Musk ook al over Dogecoin. In zijn tweet vroeg hij “Hoeveel kost die Doge in het raam?”, En voegde een afbeelding toe die verwijst naar de Cyber ​​Viking-boekenreeks van Marcus Sloss, die gaan over een gevechtsveteraan uit de Saud-oorlog, Eric Yang, die zich inzet om de aarde te redden van een buitenaardse invasie.

Eerder kroonde Musk zichzelf al tot de “Dogefather” nadat hij naar Dogecoin had verwezen als “de cryptocurrency van het volk”. De meest logische veronderstelling is dan ook dat Musk hiermee wil aangeven dat DOGE de wereld zal redden, zonder dat mensen het beseffen.

De afbeelding die door Elon is gepost, bevat ook een laptop met een sticker erop. Interessant is dat de sticker een dollarbiljet is, zij het met een Shiba Inu in plaats van president George Washington. Betekent dit dat Elon gelooft dat DOGE op korte termijn de felbegeerde grens van één dollar zal bereiken?

Hoe dan ook, steeg de Dogecoin koers van $0,37 naar $0,40 na de tweet van Elon Musk. De munt daalde echter snel weer en staat op het moment van schrijven op $0,387, waardoor de magische $1-grens nog steeds een eind weg is.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN