Bitcoin zal alleen stabiliseren als dit gebeurt, aldus analist

De bekende cryptocurrency-analist, met de naam DonAlt, heeft recentelijk aangegeven dat Bitcoin op wankele grond zal blijven staan ​​totdat altcoins definitief stoppen met het overtreffen van de activa. Hij wees erop dat de Bitcoin koers is gedaald terwijl altcoins zich herstelden, een situatie die volgens de handelaar “niet goed” en “super ongezond” is. Hij zei het volgende:

“Pijn zal alleen maar erger worden totdat de verbinding tussen altcoins en Bitcoin zichzelf herstelt.

Ik zeg dat altcoins [naar boven] [en] BTC [naar beneden] niet goed is.

BTC omhoog + alts omhoog = gezond.

BTC omlaag + alts omlaag = gezond.

BTC omlaag + alts omhoog = super ongezond

We hebben Bitcoin nodig om altcoins weg te vagen zodat alles samen kan komen, of een enorme groene dildo op beide.”

ProBit

De handelaar stelt dat altcoins zich alleen kunnen herstellen als Bitcoin alleen valt als de eerste overtuigende use-cases hebben, wat volgens hem op dit moment niet het geval is:

“Dat hoeft niet waar te zijn als we ons in een nieuw paradigma bevinden waarin altcoins iets bereiken. Maar met de kleine uitzondering van gedecentraliseerde finance (DeFi), heb ik niet veel gezien dat me ervan zou overtuigen dat dit het nieuwe paradigma is. Het is nog steeds een pump en dump overal waar je kijkt. Retail speeltuin.”

Toen DonAlt zijn tweets publiceerde, was Bitcoin met meer dan 40% gedaald van zijn recordhoogte van bijna $65.000 tot ongeveer $35.000. DonAlt gaf tevens aan dat het kopen van BTC op het $33.000-niveau een grote risico-rendementsverhouding heeft.

Klik hier om €10 welkomstbonus te ontvangen op de grootste cryptocurrency-beurs van Nederland!