Bitcoin Nieuws

Justin Sun koopt Bitcoin onder $40.000 en Ethereum rond $2.500

De Bitcoin koers is in de afgelopen dagen flink gedaald en daalde gisteren zelfs tot $30.000. Deze daling heeft verschillende investeerders ontmoedigd om massaal te verkopen. Toch zien anderen dit weer als een unieke kans om de koningsmunt en altcoins goedkoper in te slaan.

Tron CEO en oprichter Justin Sun heeft onlangs aangegeven dat hij voor meer dan $150 miljoen aan BTC heeft gekocht. Hij zei het volgende op Twitter:

“Ik heb 4145 gekocht #Bitcoin met $152.818.183 tegen een gemiddelde prijs van $36.868.”

Justin Sun sluit zich aan bij Michael Saylor van MicroStrategy, die dinsdag aankondigde dat zijn bedrijf opnieuw $10 miljoen in Bitcoin heeft geïnvesteerd. MicroStrategy kocht in tegenstelling tot Justin Sun Bitcoin boven $40.000

ProBit

Naast Bitcoin meldde Justin Sun dat hij ook Ethereum heeft gekocht. Op Twitter maakte Sun bekend dat hij voor meer dan $135 miljoen aan Ethereum heeft gekocht. Hij zei:

“Ik heb 54.153 gekocht #ETH met $135.891.796 tegen een gemiddelde prijs van $ 2509.#Ethereum.”

De Bitcoin koers heeft handelaren en investeerders meegenomen in een hobbelige achtbaanrit met flinke koersschommelingen. Eerst maakte Tesla CEO Elon Musk bekende dat Tesla geen Bitcoin meer zal accepteren, vanwege de bezorgdheid over het energieverbruik van Bitcoin mining. De prijsdaling van gisteren volgde op de aankondigingen van drie Chinese banken en betalingsverenigingen die een verklaring afgaven waarin het crypto-verbod van de centrale bank uit 2017 werd herhaald.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN