StormGain mining

StormGain maakt mining-hardware overbodig

Jarenlang is cryptocurrency-mining alleen voorbehouden aan een select aantal mensen – de mensen met voldoende tijd en kapitaal, die bereid zijn om middelen te investeren in het opzetten van hun eigen mining-systemen. Cloud mining is echter snel grond aan het winnen en de oplossing van StormGain verwijdert de technische barrières, in de hoop een gelijkmatiger speelveld te creëren.

Omdat miners verschillende factoren in gedachten moeten houden, waaronder elektriciteitskosten, onderhoud en het algehele investeringsrendement, is mining minder lucratief geworden voor de kleinere spelers. StormGain wil dit verhaal veranderen en iedereen de kans geven om deel te nemen aan de verificatie van cryptocurrency-transacties en daarbij een mooi inkomen mee te verdienen.

Cloud-mining via StormGain

Cloud-mining is tegenwoordig een veel voorkomende trend in de cryptocurrency-industrie. Veel aanbieders beweren echter aanzienlijke opbrengsten te bieden en komen die beloften niet na. StormGain is niet zo’n bedrijf, omdat het een op mobiele apparaten gebaseerde cloud-mining-oplossing biedt. Elke gebruiker kan rechtstreeks vanaf zijn mobiele telefoon cryptocurrency minen, zonder zich bezig te houden met de hardware. Gebruikers van mobiele apps maken rechtstreeks verbinding met externe cloudservers, waardoor StormGain een risicovrije en handige mijnbouwoplossing kan bieden, onvergelijkbaar met die van andere cloud-mining-serviceproviders.

De eerste stap is om je te registreren bij het StormGain-platform met een smartphone of desktop, voor degenen die de voorkeur geven aan die optie. StormGain kiest bewust voor een pijnloos registratieproces om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met cloud-mining. Het registratieproces omvat ook een lucratieve bonus van $5 USDT, die rechtstreeks op de mining-accounts van gebruikers wordt gestort.

Het proces is eenvoudig: gebruik bij het registreren de promotiecode MINER om de bonus te ontvangen. Na bevestiging van het account kunnen gebruikers meteen beginnen met het delven van Bitcoin door verbinding te maken met de cloud mining-server, zonder dat dit enige invloed heeft op de prestaties van de smartphone.

Na het behalen van de minimale winstdrempel van $10 USDT, zijn gebruikers vrij om hun cryptocurrencies te verhandelen en uit te wisselen op StormGain. Opname van gedolven valuta is niet mogelijk zonder eerst het handelsproces te doorlopen, maar alle winst die via handelen wordt gegenereerd, kan op elk moment van iemands account worden overgeschreven – een eerlijke afweging.

Het handelen en ruilen via StormGain is beschikbaar tegen 0% commissie, waarbij gebruikers profiteren van alle standaard en geavanceerde instrumenten die tot hun beschikking staan. De service introduceert ook fiat-gebaseerde cryptocurrency-aankopen voor degenen die hun cryptoportfolio snel en moeiteloos willen uitbreiden.

StromGain heeft sinds het begin ongelooflijke partnerschappen gesloten, waardoor het de nummer één renteleverancier is voor cryptohandelaren door CoinMarketCap, een lid van de bekende Blockchain Association binnen de Financiële Commissie, maar ook een officiële handelspartner van SS Lazio. Daarnaast is het de beste cryptocurrency-handels-platform, volgens The European. Tot op heden noteert het handelsproduct van StormGain een 30-dagen volume van meer dan $6 miljard, gegenereerd door tienduizenden handelaren wereldwijd.

Waarom StormGain?

Wat StormGain onderscheidt van andere cloud-mining-providers, is hoe beloningen in verhouding staan ​​tot het handelsvolume. Gebruikers met een hoger handelsvolume zullen een hoger dagelijks inkomen verdienen. Mining met StormGain gedurende langere perioden kan een aanzienlijke impact hebben op iemands winstpotentieel, doordat het een enorme instroom van kapitaal laat zien voor de meest actieve miners en handelaren.

Cloud-mining-beloningen worden elke 30-40 minuten verdeeld. Vervolgens zijn gebruikers vrij om het geld binnen 72 uur op hun handelsaccounts op te nemen. Voor nieuwkomers zullen de eerste gedolven Bitcoin-beloningen binnen 4 uur toegankelijk worden, een prestatie die nergens anders beschikbaar is in de cloud mining-industrie.

Over StormGain

Als onderdeel van zijn diensten verwijdert StormGain’s cloudmining-service effectief alle toegangsdrempels tot de mining-markt. Bijgevolg is het niet langer nodig om te investeren in dure chips die ruimte innemen, lawaai maken en elektriciteit verbruiken. Contractprijzen zijn inherent laag, dus lopende investeringen kunnen zich op lange termijn vertalen in aanzienlijke winsten. Omdat de Bitcoin-mining-service direct beschikbaar is via de cloud, kan het niet eenvoudiger zijn om toegang te krijgen via desktop- en mobiele apparaten, zonder hardware- en tijdinvesteringen.

Disclaimer: Dit is een gesponsord persbericht. Lezers moeten hun eigen onderzoek doen, voordat ze acties ondernemen met betrekking tot het gepromote bedrijf of een van zijn genoemde ondernemingen of services. CryptoBenelux is niet verantwoordelijk, direct of indirect, voor enige schade of verlies dat veroorzaakt is door of in verband met het vertrouwen in goederen, diensten of inhoud die genoemd zijn in het gesponsorde artikel.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN