Duitse Banken

Deze vijf DeFi-munten kunnen flink gaan stijgen, aldus Michaël van de Poppe

De bekende Nederlandse cryptocurrency-analist Michaël van de Poppe heeft in een recente YouTube-video vijf DeFi-projecten geïdentificeerd die, volgens hem, het potentieel hebben om flink te stijgen.

Van de Poppe begon zijn lijst met AAVE. Hij gaf aan dat het geldmarktprotocol een nieuwe bull-cyclus is ingegaan en zich opmaakt om op zijn BTC-paar te vliegen. Hij zei dat AAVE binnenkort de 0,02-sats zou kunnen bereiken, wat ongeveer een stijging van 300% betekent vanaf het laatste lokale dieptepunt van 0,005.

De tweede DeFi-munt die Michaël benoemde is de gedecentraliseerde applicatie-launchpad Avalanche (AVAX). Volgens de handelaar zou een duidelijke doorbraak boven het 0.00081-gebied een sterke rally voor AVAX / BTC ontketenen. Hij zei het volgende hierover:

“We hebben deze grote aanloop begin dit jaar al gezien, en sindsdien hebben we deze enorme corrigerende zet. En aangezien we zojuist over AAVE hebben gezegd dat we FOMO niet achtervolgen, is precies hetzelfde gebeurd met AVAX. Zoals hier kunnen we zien dat we een zeer harde corrigerende beweging hebben, helemaal tot aan het werkelijke prijsreferentiepunt.”

De handelaar zegt dat 0.0006 het ideale startpunt zou kunnen zijn voor AVAX / BTC om flink te gaan stijgen, mogelijk tot 0.0019 voor een winst van 216%.

ProBit

De derde DeFi-munt op de lijst van Van de Poppe is op Ethereum gebaseerde gedecentraliseerde beurs Kyber Network’s (KNC). De handelaar gaf aan dat KNC / BTC zich waarschijnlijk klaarmaakt voor een rally van ten minste 110% vanaf de huidige waarde van 0,00006:

“Dus we starten een bull-cyclus, net zoals we eerder hebben gedaan begin 2020. Dus KNC lijkt klaar voor voortzetting, waarbij de targetzone waar we naar kijken een range is van ongeveer 11.000 (0.00011) tot 12.000 (0.00012) satoshi’s.”

Nummer vier op de radar van Van de Poppe is de gedecentraliseerde beurs Curve Finance (CRV). Michaël gaf aan dat CRV één van de meer ondergewaardeerde projecten in de markt is en dat het een winst van 132% zou kunnen behalen ten opzichte van zijn BTC-paar, zodra het de 0.00008 overschrijdt:

“Ik kijk de volgende run naar 20.000 satoshis (0.0002), maar we kijken ook naar een nieuwe bull-cyclus voor Curve die gewoon kan blijven stijgen zolang de trend daar blijft.”

Het laatste DeFi-munt op de lijst van Van de Poppe is Yearn.Finance (YFI). Vanuit zijn perspectief broeit er waarschijnlijk een gigantische rally van 142% op zijn BTC-paar, waarbij 0,99 het lanceerplatform is en 2,8 het doelwit:

“Vooral gezien het feit dat YFI in dit stadium ook die hogere hoogtepunten en hogere dieptepunten maakt, denk ik dat we net een nieuwe parabolische stijging zullen beginnen en gezien het feit dat AAVE op zichzelf aanzienlijk draait, zijn dat de vijf die ik aan het bekijken ben.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN