Ripple nieuws

XRP en twee andere cryptocurrencies zien er bullish uit, aldus analist

Een bekende cryptocurrency-analist op Twitter heeft recentelijk aangegeven dat Ripple’s eigen cryptocurrency XRP een uitstekende handelsmogelijkheid biedt. De analist, genaamd CryptoKaleo op Twitter, plaatste zijn technische analyse voor XRP en vertelde zijn 296.000 volgers dat de grafiek er bullish uitziet. Daarnaast ging hij dieper in op twee andere altcoins. Hij tweette het volgende:

“Zal niet liegen man. XRP ziet er fantastisch uit. “

Kaleo zei ook dat het tijd is voor cryptohandelaren om weer op zoek te gaan naar kansen in Tron (TRX). Volgens hem is de bekende blockchain klaar om flink te gaan stijgen:

“Het is tijd om weer aandacht te besteden aan TRX. Ik verwacht dat het binnenkort een terugkeer naar de topklasse zal hebben, vergelijkbaar met degene die we XRP eerder vandaag zagen.”

Tron lijkt ook sterk in zijn Bitcoin-paar (TRX/BTC), merkte Kaleo op, terwijl hij aangaf dat TRX zich opmaakt voor een enorme stijging:

“TRX/BTC is bezig met het vormen van een enorme bull flag na een bijna 4 jaar durende HTF-uitbraak (high time frame). Ik geloof nog steeds dat het slechts een kwestie van tijd is voordat het flink gaat stijgen.”

De bekende cryptohandelaar gaf tevens aan dat Terra (LUNA) klaar lijkt te zijn om uit een accumulatiezone rond $15,00 te breken naar nieuwe recordhoogtes, zodra de correctie van Bitcoin voorbij is:

“LUNA / USD accumuleert nog steeds aan de onderkant van de range, na een stap dichter bij de prijs van BTC. Zodra BTC zijn bodem vindt, verwacht ik dat dit de bovenste trend opnieuw zal testen voordat hij doorbreekt.”

Kaleo voegde eraan toe dat LUNA/BTC in de komende weken meer zou moeten consolideren, voordat het ook een langverwachte stap naar recordhoogtes zal maken.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN