Honeywell Bitcoin

Top 10 Bitcoin-mining pools signaleren voor Taproot activering

Nadat Bitcoin-mining pool BTC.TOP onlangs een “groen” blok heeft gedolven, hebben de top-10 Bitcoin-mining pools nu allemaal ten minste één blok gesignaleerd voor Taproot-activering, volgens gegevens van Taproot.watch.

Volgens Taproot.watch is de signaleringsratio voor Taproot momenteel meer dan 64%, nadat nog drie grote mining pools begonnen zijn met het produceren van blokken met de zogenaamde “signal bit” inbegrepen. De meest recente pools, die besloten hebben om de upgrade ondersteunen, zijn: Binance Pool, 1Thash.top en BTC.Top.

Binance kondigde ook aan dat “op basis van feedback van de gemeenschap” zijn miningpool, die verantwoordelijk is voor 7,9% van de totale hash-snelheid van het netwerk, nu signaleert voor Taproot. Het gaf tevens aan dat het tegen vrijdag volledige ondersteuning verwacht. Er zijn echter nog 1.455 blokken over in het huidige signaleringstijdvak van Taproot Speedy Trial.

ProBit

Speedy Trial, een variatie op BIP9-versiebits beschreven in BIP341, is een soft fork-implementatiemethode waarbij miners helpen bij het coördineren van de upgrade door ondersteuning te signaleren in hun gedolven blokken. De signaleringsperiode van de methode is het aanpassingsvenster van de Bitcoin-moeilijkheidsgraad van 2016 blokken (ongeveer twee weken).

Taproot zal actief worden als een upgrade van het Bitcoin-protocol voor november als 90% van de blokken gesignaleerd zijn tijdens de periode tussen mei en augustus.

De langverwachte Taproot-upgrade omvat privacy- en kostenvoordelen en maakt de weg vrij voor verdere verbeteringen die kunnen worden geïmplementeerd in multi-signature wallets, het Lightning Network en andere smart contracts die op de Bitcoin-blockchain worden geïmplementeerd.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN