Cryptocurrencies

North Dakota City accepteert cryptocurrencies voor betalingen van energierekeningen

Williston, een stad in North Dakota, gaat cryptocurrencies accepteren voor betalingen van energierekeningen. Williston wordt daarmee de eerste staat in North Dakota die cryptocurrencies van haar burgers zal accepteren. De stad zal samenwerken met crypto-betalingsdienstaanbieder BitPay en betalingen zullen direct worden omgezet van crypto naar fiat. Dit volgens een artikel op de website van Williston.

“We zijn een partnerschap aangegaan met BitPay, de grootste virtuele betalingshandelaar met partners als Microsoft en Facebook”, aldus Hercules Cummings, financieel directeur. “Wij zijn de eerste gemeente in de staat North Dakota, en de derde in het land, die deze service aanbiedt.”

ProBit

Rekeningen betalen met cryptocurrencies

Op dit moment kunnen burgers alleen betalingen doen met cryptocurrencies voor energierekeningen. Er zal namelijk eerst gemonitord worden hoe burgers reageren op cryptobetalingen en als de interesse aanzienlijk is, zal de staat ook andere opties aanbieden.

Burgers die hun facturen met cryptocurrencies willen betalen, hoeven alleen de officiële website van de stad Williston bezoeken, hun accountgegevens in te voeren om een ​​BitPay-factuur per e-mail te ontvangen en hun cryptowallet en de crypto waarin ze willen betalen te kiezen.

North Dakota omarmt technologische verandering

Hercules Cummings schetste dat Williston amper reageert op een groeiende trend en technologische veranderingen. Hij voegde eraan toe dat cryptocurrencies innovatie vertegenwoordigen voor de financiële afdeling van de stad en een belangrijke stap zijn om het voortouw te nemen binnen de staat en in het hele land. Cummings zei:

“We zijn pioniers in de staat. Dit is slechts een van de vele, vele dingen die uit de financiële afdeling gaan rollen. We hebben veel spannende dingen om later te onthullen om de eerste van vele te zijn. Ons doel is om marktleiders te zijn, niet achterblijvers in de sector.”

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN