EXIT festival

EXIT festival accepteert Bitcoin betaling voor kaartverkoop

EXIT Festival, een populair wereldwijd muziekfestival dat wordt gehouden in Servië, zal festivalkaartjes aanbieden die betaald kunnen worden met Bitcoin (BTC). Het festival belooft een spektakel te worden en wordt beschouwd als een van de grootste muziekevenementen ter wereld. Er komen DJ’s als David Guetta, DJ Snake, Tyga, Asaf Avidan, Eric Prydz b2b Four Tet, Boris Brejcha, Solomun, Sabaton en nog veel meer. Klanten kunnen via de webshop van EXIT nu festivaltickets, luchthaventransfers, campingtickets en lockers kopen in ruil voor Bitcoins.

Met de opkomst van blockchain, digitale valuta en niet-vervangbare tokens (NFT’s), erkent EXIT dat festivals zich moeten aanpassen en nieuwe technologieën moeten omarmen om aan de behoeften van hun publiek te voldoen, om te groeien en te evolueren. De oprichter van het festival Dušan Kovačević zei het volgende over de nieuwe ontwikkeling:

“Het potentieel van blockchain, digitale uitwisseling en valuta is opwindend en we wilden ervoor zorgen dat we voorop lopen en nieuwe technologieën gebruiken. Bovendien willen we in staat zijn om met ons technisch onderlegde publiek in contact te komen terwijl de technologie evolueert en verandert.”

ProBit

Op de onderstaande afbeelding is de Bitcoin betalingsoptie te zien:

Bitcoin

EXIT festival is niet alleen van de eerste muziekfestivals van een grote kaliber die Bitcoin accepteert, maar het is ook op weg om het eerste grote muziekfestival van 2021 in Europa te worden.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN