Deze altcoins

Deze vijf altcoins hebben de potentie om flink te stijgen, volgens Benjamin Cowen

De populaire crypto-analist en YouTuber Benjamin Cowen, heeft zijn 392.000 YouTube-abonnees in een livestream verteld dat hij vijf altcoins in de gaten houdt die de potentie hebben om aanzienlijk te stijgen.

Benjamin Cowen vertelde zijn kijkers dat Cardano (ADA) zijn waarde kan verdubbelen op het USD handelspaar (ADA / USD), omdat de Cardano koers is uitgebroken op het Bitcoin handelspaar (ADA / BTC). Hij zei:

“De hoogste waardering die ADA ooit heeft gehad ten opzichte van Bitcoin is hier (0,00008 in 2018). Als we een afgemeten beweging van de huidige prijzen naar dat niveau nemen, is het nog eens 105%. Met het idee dat ADA 105% kan stijgen in termen van het bereiken van de wereldwijde top ten opzichte van Bitcoin, waar zou dat ADA / USD brengen? 

Het zou eigenlijk heel bescheiden $4,35 zijn. We zeggen niet dat het daar naartoe zal gaan. We zeggen alleen: ‘Hé, het is eerder gedaan.’ En het is aantoonbaar dat ADA er vandaag veel meer voor heeft dan in 2017, 2018.”

Toen Cowen zijn visie gaf op de Ethereum koers zei hij dat Ethereum zich in een ‘woedende tsunami’ bevindt en de koers richting $6.000 kan stijgen voordat het zal afremmen. Hij zei:

‘We hebben $2.000. We schoten daar voorbij. We hebben $3.000. Die hebben we vrij gemakkelijk overwonnen. We hebben $4.000 overwonnen en vechten nog steeds om dit psychologische niveau om te zetten in support. Er is duidelijk $5.000 en $6.000 enzovoort, enzovoort. Wat ik jullie probeer te vertellen, is niet of het eraan komt. Het is gewoon een kwestie van hoever we stijgen voordat we achteruitgaan.”

Wat Chainlink (LINK) betreft, zei Benjamin Cowen dat LINK handelt in een langdurig oplopend kanaal dat helemaal teruggaat tot 2019.

“Ik hou van LINK. Het beweegt gewoon omhoog. Over de macroschaal neigt het omhoog te gaan. Ja, het gaat soms omlaag. Wie geeft er echt om? Dat is gewoon het spel. Het gaat over het algemeen omhoog en dat is wat belangrijk is”, zei Cowen.

De vierde munt op de radar van de crypto-analist is Ethereum concurrent Polkadot (DOT). Polkadot is in het leven geroepen door één van de mede-oprichters van Ethereum, Gavin Wood. Cowen merkte op dat DOT zal stijgen en klaar is om een ​​cruciale resistance te breken. Hij zei:

“De DOT-trein is eigenlijk gewoon een voortdurende greep op de 20-daagse SMA (simple moving average). We zijn al een tijdje ontspoord. Hopelijk komen we weer op koers. We zijn op dit niveau gekomen. Dit wordt de derde keer dat we min of meer de $50 bereiken. Eens kijken of we het kunnen breken. Als we het breken, denk ik dat het relatief snel beweegt.”

De laatste munt die Cowen in de gaten houdt is het nieuwe blockchain-netwerk Avalanche (AVAX). Volgens Cowen moet AVAX het resistance niveau van $37,50 doorbreken voordat het de volgende fase van zijn bull-cyclus kan ingaan.

“Avalanche staat weer aan de vooravond van de prijsontdekkingsmodus, een beetje zoals DOT. Ze komen allemaal samen“, zei Cowen.

Hoe denk jij over deze altcoins, en denk jij ook dat deze altcoins zullen stijgen? Laat het ons weten op onze social media kanalen!

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN