Dogecoin koers

Dogecoin op weg om de top drie positie te bemachtigen?

Dogecoin (DOGE) is goed op weg om de op twee na meest waardevolle cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie te worden. Eerder vandaag bereikte de meme-cryptocurrency een nieuwe recordhoogte van $0,7376, wat resulteerde in een marktkapitalisatie van $94,7 miljard, wat ongeveer $3 miljard minder is dan de huidige nummer drie, Binance Coin (BNB).

Op het moment van schrijven is Dogecoin een beetje afgekoeld en wordt verhandeld voor $0,71, met een marktkapitalisatie van bijna $93 miljard. Als BNB echter op de huidige niveaus blijft consolideren, hoeft de Dogecoin koers ‘slechts’ de $0,75 te bereiken om een ​​nummer drie cryptocurrency te worden.

De huidige opwinding op de markt rond Dogecoin is gebaseerd op het feit dat Elon Musk, de zelfbenoemde Dogefather, vanavond de Saturday Night Live-show zal presenteren. Fans en investeerders van Dogecoin zijn optimistisch dat de oprichter van Space X en CEO van Tesla een SNL-sketch over Dogecoin zal doen, zoals blijkt uit het volgende Twitter-gesprek tussen Elon en lid van de cryptocommunity, Chris – Global Shenanigans:

ProBit

Volgens een rapport van Bloomberg organiseren fans en investeerders van DogeCoin (DOGE) zelfs kijkfeesten voor de SNL-aflevering van vanavond.

Het enthousiasme rond Elon Musk als host van SNL is gerechtvaardigd gezien het feit dat de show een gemiddeld aantal kijkers heeft van tussen de 5 miljoen en 9 miljoen per aflevering, afhankelijk van de gastheer. De aflevering van 7 november van SNL, gehost door Dave Chappelle, had bijvoorbeeld alleen al in de Verenigde Staten 9,1 miljoen kijkers.

De Elon Musk-aflevering van vanavond zal een aanzienlijk aantal kijkers hebben, aangezien cryptocurrencies en het fenomeen Dogecoin een wereldwijde aangelegenheid zijn. Daarom zou Dogecoin best wel eens een top drie plek kunnen bemachtigen in de aanloop naar en tijdens de SNL-aflevering.

Scroll naar beneden om het volgende artikel te lezen of klik hier voor het laatste nieuws. Vergeet ons tevens niet te volgen op FacebookYouTube en Telegram, zodat je altijd op de hoogte blijft van het laatste nieuws!

deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

NET BINNEN